Financiar

Descopera secretele marketingului digital!

Profesionistii in marketing si comunicare mai au doua zile la dispozitie, pana pe data de 24 martie, pentru a se inscrie la workshop-ul “Digital Marketing for Marketers”, cel de-al doilea seminar din seria advertising 2.0 lansata de Evensys la inceputul anului 2008. Evenimentul va avea loc pe data de 25 martie la hotel Novotel si este organizat de Evensys.

Seminarul este structurat in patru sesiuni. Prezentarile din prima parte vor oferi informatii despre marketingul online precum caracteristici generale ale acestuia, campanii online, tipuri de website-uri, tehnici de evaluare a rezultatelor. Primul studiu de caz va fi dedicat managementului de criza si va consta in simularea unui atac asupra brandurilor in mediul online, mai precis pe bloguri. Al doilea studiu de caz va avea ca scop deprinderea tacticilor pentru alegerea celui mai potrivit instrument de marketing online. Cei prezenti se vor imparti in 4 echipe, fiecare echipa va primi cate un brief si un brand si trebuie sa genereze o prezentare de maxim 5 minute in care propun si argumenteaza conceptele si canalele online propuse.

La final, participantii la seminar vor afla cum sa utilizeze cat mai eficient canalul new media pentru advertising, cat de importanta este transparenta si intelegerea impactului si a limitarilor de control ale conversatiei consumatorilor din jurul produsului tau, cum sa integreze comunitatile online in activitatile de PR, cum sa organizeze un pitch eficient pentru selectarea unei agentii interactive sau cum sa integreze componenta de new media in mixul de comunicare.

Radu Ionescu este Managing Director in cadrul companiei Kinecto. Ionescu are 5 ani experienta in antreprenoriat in domeniul interactive, cu implicare preponderenta in coordonarea strategiei si in new business, lucrand pentru zeci de clienti din finante, imobiliare, pharma, educatie sau retail. Inainte de a fonda Kinecto a lucrat timp de doi ani in grupul BMG, atat pentru divizia de publishing, cat si pentru Imedia, divizia de online.

Kinecto este o agentie full-service de marketing relational cu experienta si expertiza in implementarea de solutii interactive si de comunicare directa. Kinecto dezvolta websiteuri corporate, websiteuri de produs, campanii de advertising online, campanii de advertising pay-per-click; bloguri corporate si de produs; campanii neconventionale online si offline (user generated content, bloguri tematice, podcasturi, videocasturi, teasing, publicatii specializare etc.; newslettere, sms, telemarketing, marketing direct si altele).

Pentru mai multe detalii despre eveniment si program puteti vizita site-ul www.advertising2.ro

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea