Financiar

# sun leader #pergole #terase

De la cea mai mare pergola retractabila din Romania, la terase amenajate in Italia si Tenerife! Despre Sun Leader

In ce loc indepartat in lume visezi sa ai o vila cu piscina numai pentru tine si familia ta, o afacere de succes si un trai linistit asigurat pentru batranete? De fapt, haide sa reformulam propozitia, pentru a nu iti induce ideea ca ceea ce tocmai te-am intrebat este imposibil de realizat: in ce loc indepartat din lume planuiesti sa ai toate aceste lucruri, nu doar visezi? De la cea mai mare pergola retractabila din Romania, la terase amenajate in Italia si Tenerife, echipa Sun Leader planuieste sa fie prezenta pe terasele oamenilor peste tot in lume. Prin urmare, povesteste-ne planurile tale iar noi venim cu tine ca sa-ti construim terasa de vis!

 

Cea mai mare pergola retractabila pe o terasa din Romania, construita de Sun Leader

Nu este nimic gresit in a visa sau a-ti dori lucruri marete. Ceea ce este cu adevarat gresit este sa visezi si sa nu lucrezi la indeplinirea acelor visuri.

Echipa Sun Leader a visat de la inceputul activitatii sale sa ajunga mare si sa creeze lucruri mari. Activitatea principala fiind construirea de terase cu pergole retractabile si alte sisteme moderne, principalul vis a fost ca echipa sa construiasca cea mai mare pergola retractabila din Romania. Si a reusit!

Te-ai intrebat vreodata cat de mare poate sa fie o constructie de tipul pergolelor retractabile pentru terase? Raspunsul este: poate fi atat de mare incat sa gazduiasca evenimente din cele mai complexe, si sa acopere sute de mp. Este si cazul proiectului realizat la Restaurantul Pescarus din Bucuresti, locatie amplasata langa lacul Herastrau, unde pergola cu acoperis retractabil instalata acopera aproximativ 700 mp.

Insa precedent acestui proiect, undeva intr-una din cele mai frumoase zone ale Buzaului, o alta locatie s-a bucurat de gazduirea evenimentelor sub cel mai mare complex de pergole retractabile din Romania. Un alt tip de pergole, insa la fel de elegante si sigure, face impresie buna astazi la Complex Magura Buzau. Acolo au fost acoperiti aproximativ 640 mp de terase, cu acoperisuri retractabile care aduc oamenii mai aproape de natura frumoasa ce reprezinta zona si locatia.

De la cea mai mare pergola retractabila din Romania, la terase amenajate in Italia

Visurile si planurile au mers mai departe, cu fiecare succes atins. Astfel, de la cea mai mare pergola retractabila pe o terasa din Romania s-a ajuns si pe terasele oamenilor din Italia doritori de confortul Sun Leader.

Cu sprijinul unei companii partenere, echipa a infrumusetat design-ul si a imbunatatit functionalitatea teraselor chiar si in Italia. Iar cel mai dorit si cautat model de pergola retractabila este pergola bioclimatica – o constructie eleganta, aproape boema, potrivita si pentru vremea si nevoile de acolo.

Pergola cu acoperis retractabil bioclimatic este ideala pentru a avea o terasa aerisita, iluminata, dar protejata si acoperita atunci cand este nevoie. Lamelele de aluminiu pot fi rotative si/sau retractabile, ceea ce iti ofera tie libertatea de a alege gradul de confort de pe terasa. La fel, poti alege ce accesorii sa imbunatateasca atmosfera de pe terasa si sa te faca sa te simti cu adevarat confortabil. Oriunde ai fi.

Planuri de viitor ale echipei Sun Leader, pentru Tenerife

Din Italia si Romania, echipa Sun Leader pleaca mai departe spre Tenerife si Spania, unde a inceput deja sa-si faca cunoscuta activitatea si a lansat deja primele proiectari. Tenerife este definitia paradisului pentru numerosi oameni, un coltisor sigur de vacanta si casa perfecta pentru altii. Si pentru noi, este visul care s-a transformat intr-un plan realist.

Imagineaza-ti, doar, cum ar putea arata terasa ta daca ai avea o casa de vacanta sau o locuinta in Tenerife! Cu oceanul in spate sau priveliste spre munti, panorama cuprinzatoare si peisaje pe care cu greu le intalnesti in alte locuri. Sau o terasa cu piscina numai buna pentru zilele toride. Daca poti vedea si avea totul chiar pe terasa ta, de ce sa nu amenajezi o terasa de vis in paradis?

De la cea mai mare pergola retractabila din Romania, la terase amenajate in Italia si Tenerife, nu este drum lung. Este un drum presarat cu proiecte frumoase si complexe, cu oameni noi care se adauga familiei valoroase Sun Leader si cu planuri si mai mari de viitor. Haide si tu in familia noastra, si proiecteaza impreuna cu noi o terasa de vis – dar 100% originala si sigura.

FOTO: pergole-retractabile.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea