Financiar

#eartizanal #produse artizanale

Daca ai o afacere in domeniul artizanatului, eArtizanal.ro e locul unde sa iti vinzi produsele

eArtizanal este o platforma online dedicata exclusiv produselor artizanale, acelor produse create in loturi mici, pentru clientii care vor sa consume “si altceva”, respectiv un gen de produse mult mai calitative, venite ca o alternativa la produsele comerciale de volum.

 

Platforma este intuitiva, foarte simplu de folosit, foarte simplu se efectueaza inscrierea, urcarea de produse pe platforma si mai apoi gestionarea comenzilor online. Pentru a face parte din platforma nu este necesar sa platesti nicio taxa de inscriere, ori abonament lunar.

Platforma se adreseaza tuturor micilor producatori romani, producatorilor de produse artizanale si are obiectivul de a ajunge principala platforma de ecommerce pentru produse artizanale.

eArtizanal.ro este o solutie de e-commerce care le pune la dispozitie producatorilor romani de produse artizanale un spatiu virtual unde isi pot afisa produsele si gestiona comenzile. Listarea in platforma este gratuita, nu exista taxa de inscriere si nici abonament lunar.

Platforma este intuitiva, foarte simplu de folosit, foarte simplu se efectueaza inscrierea, urcarea de produse pe platforma si mai apoi gestionarea comenzilor online. Pentru a face parte din platforma nu este necesar sa platesti nicio taxa de inscriere, ori abonament lunar.

Platforma a fost creata pentru a fi la indemana clientilor care isi doresc sa consume produse calitative. A fost gandita pentru a avea o interfata care sa creeze clientului o experienta cat mai placuta in timpul vizitei si pentru a se putea plasa comenzi rapid, din cateva atingeri de mouse.

Pasii spre inregistrare sunt foarte simpli, trebuie sa ai o firma activa, sa trimiti cererea de inregistrare in eArtizanal Marketplace, iar mai apoi, dupa semnarea contractului de colaborare iti listezi pe platforma propriile produse artizanale si iti gestionezi comenzile primite.

Listarea produselor si gestionarea comenzilor se face foarte simplu, fiecare partener avand la dispozitie ghiduri detaliate ce contin procedurile cap-coada pentru aceste demersuri, astfel incat nu este nevoie de cunostinte tehnice.

eArtizanal Marketplace reprezinta o oportunitate foarte buna de crestere pentru afacerile mici si o oportunitate de a aduce pe aceeasi platforma majoritatea artizanilor romani, pentru un public in continua crestere, care prefera calitate si produse “si altfel”. Oferta prezenta este deja bogata: cunoscute brand-uri de bere artizanala, produse cosmetice, cidru, sucuri artizanale, produse de bacanie sunt deja prezente pe platforma.

Proiectul eArtizanal.ro, care a fost dezvoltat printr-un parteneriat solid intre CLARO Cafe Roastery, o prajitorie artizanala de cafea de specialitate proaspat prajita, impreuna cu agentia de marketing digital Marketerio, reprezinta un proiect inedit, al carui obiectiv este sa aduca pe piata comertului online din Romania o alternativa pentru produsele de larg consum.

Sursa foto: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea