Financiar

#romotii cumparaturi #promotii #cumparaturi

Cumparaturile la promotii: 3 avantaje de care trebuie sa stii

 

Odata cu cresterea competitiei in lumea cumparaturilor, ofertele si campaniile promotionale au devenit un element important al experientei de shopping. Iti prezentam in continuare avantajele si principalele provocari asociate utilizarii acestor tipuri de programe de recompensare. Afla cum sa profiti la maximum de beneficiile cumparaturilor la promotii, prin alegerea celor mai bune variante de plata.

 

Ai beneficii suplimentare la fiecare utilizare a cardului de cumparaturi

Cu cat folosesti cardul de cumparaturi mai des, cu atat vei obtine mai multe beneficii, cum ar fi bonusuri sau cashback. Afli printre primii despre campaniile active, inca de la lansarea lor si te bucuri pana la 24 de rate fara dobanda* la sute de magazine fizice si online. 

Pe langa ofertele active pe care le accesezi, primesti bonus pentru orice tranzactie efectuata, inclusiv la retagere de numerar de la ATM, Campaniile Card Avantaj iti dau posibilitatea sa utilizezi sumele acumulate ca bonus pe cardul de cumparaturi si sa achizitionezi noi produse si servicii, fara cheltuieli suplimentare. Ofertele de acest tip sunt actualizate periodic, in functie de sezonul de reduceri, vacante scolare, concedii, sarbatori si alte evenimente de-a lungul anului.

Ai flexibilitate in alegerea modalitatilor de plata

Poti sa platesti cu cardul de cumparaturi in magazine fizice, asa cum utilizezi orice card de credit. In plus, ai la dispozitie plati contactless si varianta de card virtual de cumparaturi. Stii in orice moment cati bani ai pe cardul de cumparaturi si in contul de bonus, poti sa alimentezi cardul de cumparaturi cu sume din contul de card si sa retragi numerar de la ATM, atat in tara, cat si in strainatate.

Beneficiezi de plati flexibile si, mai ales, de rate fara dobanda*, ca sa faci cumparaturi intr-un mod convenabil si sa te bucuri pe deplin de campaniile disponibile in reteaua de magazine partenere CardAvantaj, ce cuprinde firme din diferite domenii: moda, agentii de turism, asigurari, mobila, saloane de frumusete, electronice, electrocasnice, IT&C, decoratiuni, sanatate, supermarketuri, benzinarii s.a.

Beneficiezi de conditii transparente si de plati securizate

Ai avantaje semnificative cand faci cumparaturi la promotii. Printre cele mai importante beneficii ale acestor modalitati de shopping se numara siguranta platilor. Daca utilizezi un card de cumparaturi performant, precum CardAvantaj, ai acces in mod transparent la conditiile de utilizare, planificarea ratelor, comisioane si dobanzi. Fara taxe ascunse, fara plati suplimentare - stii de la inceput care sunt datele scadente pentru plata ratelor, perioada de gratie si conditiile de esalonare. Poti sa te bucuri pe deplin de ofertele promotionale la brandurile preferate, pentru ca platesti in siguranta, atat online, cat si in magazine fizice.

Ia in considerare avantajele cardurilor de cumparaturilor si beneficiaza la maximum de economiile pe care poti sa le faci si de oportunitati de shopping pe care ti le ofera.

*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Pentru o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.

 FOTO: shutterstock.com

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea