Financiar

#publicare anunturi # platforme vanzari #vanzari online #anunturi

Cum sa publici anunturi care vand pe platformele de vanzari online

Ai de vandut un produs de care nu mai ai nevoie. Fie ca este vorba de un produs utilizat deja sau de unul nou, multi dintre cei care se afla in situatia de a vinde prin intermediul platformelor de vanzari online nu stiu care este formula castigatoare. Mai exact cum trebuie sa sune un anunt ca sa vanda.

 

Pentru a vinde rapid un produs prin intermediul unui site de anunturi online tot ce trebuie sa faci este sa acorzi o deosebita atentie felului in care iti prezinti marfa. De fapt, aceasta este regula de baza a oricarei vanzari, fie ca se deruleaza online sau offline.

Anunturile online sunt astazi cele mai cautate modalitati de a vinde rapid si sigur, prin intermediul internetului, lasand mult in urma mica publicitate clasica din ziar. Si nici nu este de mirare, avand in vedere ca numarul utilizatorilor de internet in tara a ajuns la 15,49 milioane.

Evidentiaza calitatile produsului

Chiar daca iti postezi anuntul pe o platforma de anunturi gratuite online poti adauga inclusiv putina creativitate in descrierea acestuia. Subliniaza toate calitatile produsului pe care vrei sa il instrainezi, dar fara sa exagerezi sau sa scrii lucruri neadevarate despre acesta. Ofera cat mai multe detalii despre produs si nu ezita sa specifici toate informatiile. Cu cat potentialul cumparator are mai multe detalii despre ceea ce urmeaza sa cumpere cu atat mai repede se va decide mai repede.

Alege un site serios de anunturi online

La ora aceasta exista multe site-uri de anunturi online care insa nu au suficient trafic incat sa genereze si clienti pentru produsele sau serviciile publicate. In al doilea rand exista destul de multe site-uri fantoma, cu anunturi false si poze nereale, pe care ar fi recomandat sa le eviti.

Un site de anunturi online serios este usor de recunoscut. Este acel site cu anunturi reale, impartite clar pe categorii, cu utilizatori care exista in realitate si o activitate sustinuta inclusiv pe retelele de socializare. Prin intermediul unui astfel de site de anunturi gratuite care iti ofera posibilitatea sa iti publici anunturile asa cum doresti, sansele de a vinde rapid sunt mult mai mari.

Fotografiile produselor atrag cumparatorul

Fotografiile care insotesc anuntul de vanzare pot spune mai multe despre produs in sine, decat textul pe care il formulezi. Pentru a vinde rapid produsul, tine cont ca fotografiile cu acesta care insotesc anuntul sa fie cat mai clare si elocvente. Un cumparator se va decide mai repede atunci cand isi poate da seama din poze despre ce este vorba. Chiar si fotografiile de detaliu au un rol important, pentru ca in acest fel potentialul cumparator va realiza ca nu ai nimic de ascuns in legatura cu produsul pe care il vinzi.

Si nu in ultimul rand un anunt de vanzare care are sanse sa atraga cumparatori trebuie sa fie corect scris din punct de vedere gramatical. Evita prescurtarile, jargonul sau alte formulari si alege o exprimare clara si corecta. In acest fel vei avea un profil de vanzator serios, care va putea sa isi vanda de fiecare data produsele cat mai repede si la un pret bun.

Sursa foto: istock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea