Financiar

# obtinere credit #credit rapid #credit

Cum sa obtii un credit rapid in maximum 48 de ore, la tine acasa?

De multe ori, viata ne poate pune "bete in roate", de obicei in cele mai nefavorabile momente. Stii cum se spune, un necaz nu vine niciodata neinsotit. Tocmai din acest motiv, este important sa recunoastem ca suntem in impas si sa cautam ajutorul necesar. Nu degeaba exista dictonul conform caruia atitudinea in fata unei probleme este mult mai importanta decat problema in sine. Prin urmare, in fata unui moment mai greu, sau poate chiar tragic, trebuie sa stii ca exista intotdeauna o solutie si oameni care vor sa te ajute.

 

In cazul de fata, vorbim despre un credit rapid, intrucat multe dintre problemele care ne macina au legatura cu situatia financiara. Indiferent ca vorbim despre o interventie medicala urgenta sau o serie de reparatii in casa, acestea pot fi demarate mult mai repede daca dispui de suma de bani necesara. Totusi, daca nu ai bani pusi deoparte pentru "zile negre", nu trebuie sa disperi, intrucat poti apela la o companie de credite de consum, care iti va oferi un credit rapid in valoare de 500 de Lei si pana la 15.000 de Lei. Ce inseamna "rapid"? Poti avea banii in mana in mai putin de 48 de ore! Citeste in continuare si afla cum:

Daca ai nevoie de o suma mare de bani in nici doua zile, poti opta pentru un credit rapid de la Provident, alaturi de serviciul optional de gestionare a acestuia la domiciliu. Acest serviciu auxiliar iti permite sa primesti banii in mana, chiar la tine acasa, in maximum 48 de ore. In plus, nu ai nevoie de un cont bancar si vei plati ratele tot din confortul propriei tale locuinte.

Iata, in continuare, un simulator de credit rapid de pe site-ul companiei sus numite, cu optiunea de gestionare la domiciliu:

Credit rapid de 3.000 de Lei (cu returnarea integrala in 84 de saptamani): rata saptamanala - 78,48 de Lei; valoarea totala de plata - 6.592,17 Lei (94,01% DAE - dobanda anuala efectiva);

Credit rapid de 7.600 de Lei (cu returnarea integrala in 104 saptamani): rata saptamanala - 154,03 Lei; valoarea totala de plata - 16.018,86 de Lei (96,73% DAE);

Credit rapid de 15.000 de Lei* (cu returnarea integrala in 134 de saptamani): rata saptamanala - 258,35 de Lei; valoarea totala de plata - 34.618,63 de Lei (97,31% DAE).

*aceasta suma poate fi accesata doar de catre clientii care au avut deja cel putin un credit la Provident si care au intrunit criteriile de creditare responsabila.

Pentru a obtine un credit rapid personalizat in functie de nevoile si preferintele tale, tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular scurt online, in mai putin de doua minute. Datele necesare sunt urmatoarele: nume, prenume, telefon mobil (telefonul fix este optional), e-mail, confirmarea varstei de peste 18 ani si acceptul pentru primirea comunicarilor de marketing.

In urma completarii acestui formular, vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un reprezentant al companiei de credite, care te va ghida cu privire la toti pasii urmatori. In concluzie, chiar si atunci cand totul pare pierdut, exista o rezolvare, iar tot ce trebuie sa faci este sa nu te demoralizezi si sa stii unde o gasesti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea