Financiar

#executari silite #casa #imobiliare

Cum iti cumperi casa de la executari silite

Cea mai dificila etapa in achizitionarea unui apartament executat silit este gasirea ofertelor. Insa pot aparea neplaceri si dupa ce ati devenit proprietar, daca cei executati silit nu vor sa paraseasca imobilul.

Persoanele care vor sa cumpere un imobil scos la licitatie sunt obligate sa depuna la CEC, la dispozitia executorului judecatoresc, pana la termenul stabilit pentru vanzare, o cautiune reprezentand 10% din pretul la care a fost evaluat imobilul. Dovada consemnarii va fi atasata ofertei de cumparare.

Licitatia incepe prin citirea de catre a publicatiei de si a ofertelor primite pana la acea data. Executorul va oferi sprevanzareimobilul, prin trei strigari succesive, la intervale de timp care sa permita optiuni si supralicitari, pornind de la pretul oferit care este mai mare decat cel la care s-a facut evaluarea sau, in lipsa unei asemenea oferte, chiar de la pretul de evaluare.

 ( citeste continuarea in Capital )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea