Financiar

# credit nevoi personale #nevoi personale #credite

Cum afli care este creditul de nevoi personale care ti se potriveste?

Sunt perioade in care sumele de care dispunem nu sunt suficiente pentru dorintele sau nevoile noastre, fie ca este vorba despre o achizitie noua pentru propria locuinta, avansul pentru vacanta sau o situatie neprevazuta aparuta in familie. Solutia simpla, sigura si la indemana este accesarea unui imprumut bancar.

 

Cel mai popular instrument de acest tip ramane un credit de nevoi personale, usor de obtinut, pentru care in cele mai multe cazuri nu ai nevoie de garantii si nici de multe vizite la banca.

Creditele pentru persoane fizice de la Patria Bank: o varianta potrivita pentru fiecare

Stim ca fiecare persoana este diferita si fiecare familie este diferita: nu avem cum sa avem cu totii aceleasi nevoi, venituri sau aspiratii. Pornind de la acest lucru, oferta de credite de nevoi personale Patria Bank a fost gandita pentru ca fiecare persoana si familie sa regaseasca varianta care i se potriveste cel mai bine.

Cu creditul de nevoi personale Patria Imediat obtii rapid suma de care ai nevoie, chiar si atunci cand veniturile tale sunt de doar 500 de lei pe luna. Daca ai venituri din salarii si pensii ce pot fi verificate in baza ANAF, poti obtine o suma de minim 1.500 lei si maxim 6.999 lei doar pe baza cartii de identitate.

Timpul de asteptare este redus la minim: solicitarea ta procesata in maxim 24 de ore de la depunerea cererii. in plus, poti beneficia de un plus de protectie prin asigurarea de viata Patria Protect oferita de Allianz-tiriac Asigurari.

Daca nu doresti sa iti cheltui economiile atunci cand apare o situatie neprevazuta pentru care ai nevoie de bani, Creditul Patria Econom este pentru tine. Vei garanta acest credit cu depozitele pe care le ai la Patria Bank, beneficiind de o dobanda avantajoasa si de comisioane zero pentru administrarea creditului, administrarea contului curent, inregistrarea la AEGRM si rambursarea anticipata.

Prin creditul de nevoi personale Patria Plus poti obtine un credit rapid de minim 7.000 si maxim 80.000 lei, fara garantie ipotecara, pe care il vei putea returna intre 12 si 60 de luni. Creditul vine cu reduceri semnificative de dobanda atunci cand salariul iti este virat la Patria Bank (1,75 p.p. reducere), daca ai un istoric bun de plata la Biroul de Credit (1,5 p.p. reducere) sau cand imprumuti sume mai mari de 25.000 de lei (0,75 p.p. reducere). Toate aceste reduceri se pot cumula, pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai avantajoasa varianta posibila.

Indiferent care este tipul imprumutului bancar ales, Patria Bank are mai multe solutii pentru rambursare, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai. Poti plati ratele in orice agentie Patria Bank, la orice benzinarie OMV prin serviciul WESTACO, in baza unui comision de plata sau prin internet banking Patria Online Bank.

Creditele de nevoi personale Patria Bank sunt concepute pentru a veni in sprijinul planurilor tale, venind cu dobanzi avantajoase, cu facilitati importante si adaptandu-se la nevoile tale.

Tu ce dorinta vrei sa iti indeplinesti cu ajutorul unui credit Patria Bank?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea