Financiar

#criza financiara preturi #reduceri preturi romania #criza reduceri preturi

Criza financiara scade preturile in Romania

Criza financiara a determinat retailerii ramasi cu stocuri considerabile in depozite, dar si furnizorii de servicii sa reduca masiv preturile si tarifele.

Cele mai mari reduceri se regasesc la imbracaminte , incaltaminte, electronice si electrocasnice , imobiliare, constructii, dar si turism, transport aerian si auto, informeaza Capital.

Discounturile pornesc de la cateva procente si pot ajunge la pana la 30-40%, in cazul produselor si serviciilor scumpe, precum apartamente sau masini, respectiv 70-80%, pentru articole vestimentare.

Astfel, pe piata imobiliara , preturile garsonierelor si apartamentelor cu doua camere scad cu 24%, iar la apartamentele cu trei si patru camere reducerea este de 10%. Sunt insa si dezvoltatori care sunt dispusi sa lase, prin negociere, pana la 35% din pret.

La electronice, monitoarele LCD au inregistrat scaderi de pret cu 10%, iar notebookurile cu circa 30%. Asta pentru ca pentru ca multi producatori au incheiat anul cu stocuri foarte mari, pe care vor trebui sa le vanda la preturi mai mici, pentru a evita blocajele la toate nivelurile. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea