Financiar

#oferta cadouri paste #cadouri paste #paste

Cosuri cadou de Pasti – iata cateva idei care iti pot fi de ajutor!

Pastele este o sarbatoare putin mai speciala. In comparatie cu alte sarbatori, zile de nastere sau onomastici, acesta vine cu o tematica specifica. Astfel, atunci cand se pune problema achizitionarii unui cadou, nu poti spune ca acesta este un lucru de care sa scapi usor.

 

Trebuie sa cauti un cadou care sa se potriveasca ocaziei. Apoi, nu trebuie sa uiti nici de faptul ca trebuie sa oferi un astfel de cadou mai multor persoane – toata lumea sarbatoreste, de altfel.

Asadar, mai jos gasesti cateva idei de cosuri cadou Pasti care iti pot fi de mare ajutor atunci cand nu iti poti aduna gandurile!

Elementul principal – ceva dulce si delicios

Preparatele dulci sunt unul dintre aspectele principale ale acestei sarbatori, mai ales daca esti dintr-o familie care a modernizat putin sarbatoarea si include, pe langa traditionalele cozonac si pasca, si un panettone, de exemplu, sau prajituri de turta dulce.

In orice caz, daca te pregatesti pentru a darui cosuri cadou Pasti personalizate, atunci trebuie neaparat sa incluzi in acestea cel putin un preparat dulce – turta dulce, trufe, ciocolata premium si asa mai departe.

Elementul secundar – bautura fina

Printre altele, aceasta sarbatoare este si ocazia perfecta pentru desfatarea poftelor – culinare si nu numai. Dupa cum bine stii, romanii de pretutindeni se aduna in jurul mesei incarcate de bucate, alaturi de familie, dar rareori stau asezati in lipsa unei sticle de bautura de calitate.

Astfel, este evident ca un cos cadou format din mai multe produse nu ar trebui sa vina fara o bautura fina, fie aceasta un vin distins, un coniac sau o tarie traditional romaneasca.

Nu uita de aranjament!

Este de la sine inteles faptul ca nu poti oferi cele mentionate intr-o simpla punga de cadou. Vremea acestora a cam apus – in ziua de astazi, atunci cand vorbesti despre cosuri cadou Pasti, atunci chiar vei oferi cosuri de Pasti.

De altfel, cosurile cu oua sunt un motiv specific acestei sarbatori. Singura diferenta consta in faptul ca tu vei inlocui ouale cu bucate dulci, bauturi fine, ceai, cafea, ciocolata, praline si multe altele. Desigur, nu este usor sa pui la punct un astfel de cos cadou, mai ales atunci cand ai o intreaga familie de multumit.

Din fericire, exista o solutie la care poti apela oricand, de preferat din timp – pentru a fi sigur ca produsele ajung la destinatie la momentul potrivit!

Alege sa daruiesti un cadou special!

Evident, este vorba despre CadoulSpecial.ro – afacere specializata in realizarea de cosuri cadou Pasti (si nu numai) de peste 15 ani. Aceasta apeleaza la produse de import propriu, stil si rafinament pentru a pune la punct cele mai frumoase cadouri pe care le vei gasi pe piata.

Cea mai buna parte a unui cos Cadoul Special consta in faptul ca acesta nu poate fi reprodus cu usurinta – produsele prezente rar pot fi gasite in unitatile comerciale din Romania.

Prin urmare, Cadoul Special iti ofera posibilitatea de a oferi celor dragi un cadou unic, inedit si implicit de a sarbatori Pastele cum se cuvine!

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea