Financiar

Constructiile au crescut cu 5,5% in primele 2 luni ale anului

Volumul constructiilor din Romania au crescut, ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 5,5%, in primele doua luni ale lui 2009, fata de aceeasi perioada a anului precedent. Lucrarile de constructii au crescut in februarie 2009 cu 6,7% ca serie bruta si a scazut, ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 8,6%, fata de iuanuarie, arata datele Institutului National de Statistica .

In primele doua luni ale acestui an, volumul lucrarilor de constructii, serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 5,5%, mai arata INS. Astfel, s-au inregistrat cresteri cu 21% la cladirile rezidentiale si cu 17,8% la cele nerezidentiale. Constructiile ingineresti au scazut, fata de aceeasi perioada a lui 2008, cu 4%.

Pe elemente de structura, constructiile noi au crescut cu 18,1%, lucrarile de reparatii capitale au scazut cu aproape 7%...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea