Financiar

# solutii de finantare # competitie firme # competitie start-up #start-up

Competitie pentru startup-uri. Premii de 15.000 de euro

Afacerile aflate la inceput de drum pot intra intr-o competitie finantata de o companie specializata in solutii de business. Astfel, cei care dezvolta proiecte inovatoare pot obtine fonduri pentru dezvoltare de pana la 15.000 de euro. Competitia se adreseaza start-upurilor din centrul si sud-estul Europei si nu presupune un cost de inscriere.

Competiția InnovMatch este dedicată startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor IT ce activează în domeniile Big Data, predictive sau real-time analytics, IoT, machine learning, dar nu se limitează la acestea. Participanții vor avea la dispoziție toate informațiile și instrumentele necesare pentru a devolta și proiecta propriile idei într-o soluție reală de business.

De asemenea, proiectul InnovMatch oferă 15.000 euro pentru a premia cele mai inovative 3 soluții de business în cadrul evenimentului regional de pitching. Adițional, marele câștigător al InnovMatch va fi invitat la Berlin pentru a descoperi ecosistemul de startup-uri și inovatori susținut de SAP.io și Techstars.

Condiții de însciere în competiție

Participanții sunt invitați să aplice pentru una sau mai multe dintre cele 5 provocări ale companiilor partenere SAP înscrise în competiție sau își pot prezenta propria soluție de business prin trimiterea unui clip video în care produsul/soluția este detaliată. Toate provocările de business sunt prezentate pe pagina competiției innovmatch.com.

Aplicațiile, evaluate în mai multe etape

Cei care vor aplica pentru a dezvolta soluții pentru companiile înscrise în competiție vor fi evaluați de un juriu format dintr-un reprezentat al companiei partenere și un specialist SAP. Câștigătorul acestei etape va beneficia de acces gratuit în platforma SAP Cloud Platform timp de 1 an și se va califica pentru a își prezenta soluția în cadrul evenimentului regional de pitching. Pentru cei care vor trimite propriile idei de soluții de business, aceștia vor fi evaluați de reprezentanți SAP, finaliștii urmând a fi invitați la evenimentul regional de pitching.

În cadrul evenimentului regional, reprezentanții SAP, SAP.io și Techstars vor evalua cea mai bună aplicație dezvoltată pe SAP Cloud Platform, ce soluționează o problemă de business. Marele câștigător va beneficia de un premiu în bani și de o excursie la Berlin.

Înscrierile se pot face pe website-ul competiției: innovmatch.com. Cei interesati, pot participa la un workshop tehnic, pe 5 septembrie, unde se vor familiariza cu solutiile SAP. Data limita pentru depunerea proiectelor este 16 octombrie 2017.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea