Financiar

#online #factura #rcs #rds

Clientii RCS & RDS pot plati facturile online

Abonatii furnizorului de servicii de comunicatii RCS & RDS vor putea plati online facturile, de la 1 august, printr-un serviciul dezvoltat impreuna cu Banca Comerciala Romana , a anuntat, luni, compania, precizeaza Mediafax.

Plata online a facturilor poate fi efectuata fie direct pe pagina de internet a companiei, fie prin serviciul "Contul meu Digi".

Plata se poate face cu orice card bancar VISA sau Mastercard valid, fiind necesar doar codul clientului si numarul de factura.

Serviciul "Contul meu Digi" poate fi accesat prin crearea unui cont, cu nume de utilizator si parola.

In plus, dupa prima utilizare, clientul nu mai are nevoie nici de numarul de factura pentru plata, acesta fiind deja inregistrat in contul abonatului.

De asemenea, prin "Contul meu Digi", clientul are posibilitatea vizualizarii istoricului facturilor si a serviciilor contractate, precum si a vizualizarii listei detaliate a convorbirilor telefonice din cadrul abonamentelor Digi Tel si Digi Mobil.

Indiferent de modalitatea de plata, direct din site sau din contul personal, serviciul nu are comision si este disponibil 24 de ore din 24.

Compania a implementat acest sistem de plata intr-un parteneriat cu Banca Comerciala Romana Erste si EuroPayment Services.

Clientii RCS & RDS mai pot plati facturile online, prin sistemele de Home Banking si Internet Banking ale bancilor partenere, prin numerar, , ATM-urile, bancomatele si ghiseele bancilor partenere, precum si in oricare dintre punctele de prezenta RCS & RDS.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea