Financiar

#card de credit #bancomat #cumparaturi #utilitati #banca.

Clientii CEC Bank vor putea face cumparaturi si plati utilitatile cu cardul

Clientii CEC Bank detinatori de carduri VISA si MasterCard isi vor putea plati facturile la bancomatele bancii si vor putea face cumparaturi in magazine cu cardul, a anuntat banca. Mai mult, CEC Bank va incepe sa emita carduri cu cip , pentru a se alinia la standardele de securitate intenationale.

Clientii CEC Bank vor putea plati prin card facturi de servicii si utilitati in reteaua de bancomate a bancii. Potrivit comunicatului CEC, serviciul nu presupune preinrolarea utilizatorilor de card si nici taxe si comisioane pentru utilizatorii cardurilor CEC Bank. Detinatorii de carduri CEC Bank vor putea si sa plateasca in magazine cu cardul.

In acelasi timp, banca a anuntat ca va incepe sa emita carduri cu microprocesor (cip), aliniindu-se astfel standardelor de securitate internationale. Cipurile vor permite si instalarea pe carduri a diverse aplicatii, cum ar fi cele de securizare dinamica, programe de loialitate sau functii de portofel electronic. Pe masura ce cardurile fara cip existente vor expira, ele vor fi inlocuite cu carduri cu microprocesor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea