Financiar

#ciobani vanzare produse #crescatori oi #ordin ansvsa

Ciobanii isi pot vinde pana la 1 aprilie produsele, fara sa se inregistreze la ANSVSA

ANSVSA a decis, marti, in urma unei intalniri cu reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si ai crescatorilor de oi, amanarea pana la 1 aprilie a ordinului care interzice vanzarea directa a produselor alimentare de origine animala.

Presedintele Asociatiei Crescatorilor de Ovine din Sibiu, Marcel Andrei, a declarat, pentru NewsIn, ca desi au primit aceasta noua amanare , nu se va renunta la incercarea de a obtine anularea ordinului.

"Desi avem aceasta amanare pana la 1 aprilie, nu renuntam la ideea de a anula acest ordin, motiv pentru care am depus o cerere prin care cerem anularea ordinului si continuarea realizarii unui ghid de bune practici privind vanzarea si inregistrarea produselor", a explicat Andrei.

Presedintele Asociatiei Crescatorilor de Oi din Sibiu a declarat, pentru NewsIn, ca fermierii nu au bani sa faca investitiile necesare pentru a indeplini conditiile din ordinul Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si nu vor putea sa se inregistreze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea