Financiar

#bucuresti #scadere #locuinte #preturi #chirii

Chiriile continua sa scada in Bucuresti

Romanii care cauta sa inchirieze o locuinta vor scoate din buzunar mai putin bani decat anul trecut, scrie gandul.info.
 
Potrivit datelor de pe site-ul anunturiparticulari.ro, in ianuarie 2011 chiria medie ceruta de proprietari pentru o garsoniera a scazut cu 10 procente comparativ cu perioada similara a anului trecut.
 
In luna ianuarie a acestui an, chiria medie pentru un apartament cu doua camere era de 326 de euro, in scadere cu 12% fata de prima luna a lui 2010.
 
Pentru apartamentele cu trei camere pretul de inchiriere a scazut si mai mult. Astfel, in prezent media este de 459 de euro, scazand cu 15 procente fata de anul trecut.
 
Cei care cauta apartamente cu patru camere, le gasesc cu 20% mai ieftine comparativ cu ianuarie 2010. In prezent, pentru un astfel de apartament se cere o chirie medie lunara de 620 de euro.
 
In schimb, datele publicate pe anuntul.ro, arata ca, fata de 2010, la inceputul acestui an am asistat la o scadere a chiriilor cu nu mai putin de 25% pentru apartamentele din Capitala.
 
Titan este cartierul unde poti gasi garsoniere cu un pret mediu de inchiriere sub 200 de euro. Pentru un apartament de doua camere in Rahova ,  chiria medie este de 210  de euro pe luna. Chiria medie ceruta de proprietari pentru un apartament mobilat , cu toate utilitatile, situat in cartierul Militari, este de 360 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea