Financiar

#chirie #chirie bucuresti #chirie militari #preturi chirie

Cele mai mici preturi in Capitala la chirie

Drumul Taberei este cel mai cautat cartier din categoria medie pentru inchirierea de locuinte in Bucuresti, iar cele mai mici chirii se inregistreaza in zona Dristor.

Drumul Taberei este cel mai cautat dintre cartierele Capitalei, in aceasta zona chiriile la garsoniere pornesc de la 180 de euro pe luna. La doua camere, chiriile incep de la 210 euro pe luna, pentru un apartament complet mobilat si utilat. La locuintele cu trei camere, chiriile cerute de proprietari pornesc de la 250 de euro.

Cartierul Militari se afla pe locul doi in topul celor mai cautate zone din Capitala pentru inchirierea de locuinte. Aici, chiriile pentru garsoniere pornesc de la 150 de euro pe luna. Pe segmentul locuintelor cu doua camere, cel mai mic pret cerut este 200 de euro. La trei camere, cea mai mica chirie din Militari este 290 de euro pe luna.

Dristor completeaza clasamentul, cu chirii care pornesc de la 100 de euro pentru garsoniere. La doua camere, cel mai mic pret cerut este 240 de euro pe luna, iar un apartament cu trei camere poate fi inchiriat cu minimum 330 de euro pe luna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea