Financiar

#consultant #google #it #apple #mark zuckerberg #directori iubiti

Cei mai iubiti directori generali de companii

Pentru ca Facebook se afla in topul celor mai dorite locuri de munca, si directorul general al companiei, Mark Zuckerberg, ocupa pozitia fruntasa in topul celor mai iubiti sefi din lume, top realizat de Glassdoor.

Topul celor mai iubiti directori generali este dominat de sefi din domeniile IT, consultanta si financiar, iar printre acestia, care sunt 50 la numar, se regaseste doar o singura femeie, Sharen Turney, de la Victoria's Secret, care se afla pe pozitia 42 in acest clasament.

Pe locul al doilea, dupa Zuckerberg, se pozitioneaza producatorii germani de software SAP Bill McDermott si Jim Hagemann Snabe, care sunt urmati de Dominic Barton, de la compania McKinsey and Co.

In top se mai regasesc Jim Turley, de la Ernst&Young, Paul Jacobs, directorul general al Qualcomm, care este cel mai mare producator de microprocesoare din lume, si cofondatorul Google Larry Page, Jen Hsun Huang, de la Nvidia, Jeff Bezos de la Amazon.com si directorul general al Apple, Tim Cook.


Sursa foto: www.telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea