Financiar

#credit #imprumut #asigurare

CEC Bank a lansat un credit cu asigurare de viata si somaj

a lansat "Creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj", un produs destinat persoanelor fizice, care se acorda exclusiv in lei, suma imprumutata fiind de maximum 15.000 lei, pe o perioada de rambursare de pana la patru ani, a anuntat banca, intr-un comunicat. Clientii pot alege o perioada de gratie de maximum 12 luni, perioada in care vor rambursa numai dobanzi si comisioane.

Noul credit este fara avans, fara si fara ipoteca, iar clientii nu trebuie sa prezinte documente justificative privind utilizarea acestuia, mai arata comunicatul CEC Bank .

De asemenea, produsul vine cu un pachet de asigurari oferit gratuit in parteneriat cu societatea SA. Clientii sunt asigurati impotriva decesului ca urmare a unui accident sau a bolii, invaliditatii totale permanente din accident sau boala si somajului involuntar, caz in care societatea de asigurari preia plata ratelor pentru o perioada cumulata de maximum 18 luni pe durata intregului contract de credit.

Din punct de vedere al costurilor, creditul de nevoi personale oferit de CEC Bank are o dobanda variabila de 13,5% p.a., comision de acordare de 2% din valoarea creditului si comision de gestiune credit de 0,3%/luna din soldul lunar al creditului.

Valoarea Dobanzii Anuale Efective (DAE), calculata pentru un credit de 15.000 lei, acordat pe o perioada de patru ani cu perioada de gratie de 12 luni, este de 19,65%, iar pentru rambursarile anticipate nu se percepe comision.

CEC Bank accepta pentru acest credit mai multe certe: salarii, pensii, activitati agricole, activitati independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc., dovedite cu si alte documente legale.

De asemenea, clientii CEC Bank vor avea posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite).

Noul produs va fi distribuit prin toata reteaua CEC Bank, care cuprinde 1.380 unitati teritoriale, cu acoperire la nivel national, toate avand atributii privind colectarea documentatiei specifice de creditare si punerea la dispozitia clientilor a finantarilor dupa aprobare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea