Financiar

#imobiliare #preturi chirie #chirie studenti

Ce preturi mai au chiriile platite de studenti in Capitala

Studentii care nu beneficiaza de un loc la camin pot inchiria impreuna cu unul sau mai multi prieteni un apartamante sau o casa la curte, la un pret mai mic de 100 de euro/luna, se arata intr-o analiza a portalului imobiliare.ro.

In Bucuresti, un apartament cu doua camere amplasat in cartierul Dristor poate fi inchiriat cu 250-270 de euro. Un apartament cu trei camere in zona Dristor-Baba Novac costa 250 de euro. In conditiile in care costurile sunt impartite in trei, fiecare student va plati mai putin de 100 de euro/luna.

In zona Alba-Iulia-Piata Unirii, pentru un apartament cu patru camere intr-o vila se cere o chirie de 500 de euro pe luna.

O alta varianta este aceea de a inchiria impreuna cu un grup de colegi o casa la curte. De exemplu, pentru o locuinta cu doua camere, cu suprafata de 60 de metri patrati, amplasata in zona Timpuri Noi, se percepe o chirie lunara de 240 de euro, adica 120 de euro per camera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea