Financiar

#imobiliare #apartament #conditii

Ce ar trebui sa conteze atunci cand alegem un apartament?

Investitia intr-un apartament nou este unul dintre cele mai importante momente in viata economica a fiecaruia dintre noi. Statisticile arata ca de obicei cumparam intre 1 si 3 locuinte pe parcursul vietii, astfel ca fiecare greseala conteaza. Sentimentul de a detine propria casa este profound inradacinat in ADN-ul tuturor romanilor (ca si al grecilor de altfel). Astfel ca, mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi va fi tentat sa ia in considerare aceasta optiune .

Multi considera ca o data ce au banii sau posibilitatea sa ia un imprumut ar trebui sa se grabeasca sa cumpere o propietate. Dar nu este atat de usor. O proprietate nepotrivita ar putea deveni o bomba in viata cuiva, distrugandu-i planurile pentru urmatorii 10 ani.

Ce ar trebui sa luati in considerare inainte de a va alege "casa de vis"?

1. Relaxati-va! Nu trebuie sa cumparati chiar astazi!

Observ multe persoane stresate in jurul meu, care se grabesc sa se mute intr-o casa noua , cea care va fi in posesia lor "pentru toata viata".
Sentimentul de a detine propria casa este profound inradacinat in ADN-ul tuturor romanilor (ca si al grecilor de altfel). Astfel ca, mai devreme sau mai tarziu fiecare dintre noi va fi tentat sa ia in considerare aceasta optiune.

Cei care s-au grabit in 2007 si (mai ales) in 2008 au sfarsit asa cum bine stiti. Frustrati, traind intr-o casa a carei valoare s-a injumatatit pana in ziua de astazi. Nu trebuie sa urmati exemplul lor.

Piata a ajuns unde a ajuns si va ramane stabila pe intreg parcursul anului 2010, indiferent ce vi se spune. Puteti vizita multe proiecte, vorbi cu mai multe banci si in cele din urma sa incercati sa realizati o combinatie care serveste interesului dumneavoastra.

"Nu am avut alta optiune" spun unii. Pai, aveti. Daca nu gasiti ceea ce va doriti, nu investiti. S-ar putea sa fie mai sigur asa.

(citeste continuarea pe Bloombiz.ro)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea