Financiar

# pod Calafat-Vidin #taxa de trecere #transport marfa #vehicule marfa

Care sunt taxele de trecere peste noul pod de la Calafat

Astazi, 14 iunie, va fi inaugurat un nou pod peste Dunare de la Calafat la Vidin. Trecerea peste acesta va fi taxata cu sume cuprinse intre 27 de lei pana la 167 de lei.

Astfel, soferii de autoturisme cu 8+1 locuri si cei ai masinilor de transport marfa cu o greutate mai mica de 3,5 tone vor trebui sa plateasca o taxa de 27 de lei (6 euro) pentru a trece peste noul pod de la Calafat-Vidin.

Pentru masinile cu mai mult de 9 locuri şi maximum 23 locuri pe scaune, statul a stabilit o taxa de trecere de 54 de lei (12 euro). Tot 54 de lei vor plati si soferii masinilor de transport marfa cu o greutate cuprinsa intre 3,5 si 7,5 tone.

Taxa de trecere peste noul pod de la Calafat pentru masinile de transport marfa cu o greutate intre 7,5 tone si 12 tone va fi de 81 de lei (18 euro).

Soferii de masini cu mai mult de 23 de locuri pe scaune si vehiculele de transport marfa cu o greutate mai mare sau egala cu 12 tone si maximum 3 axe vor trebui sa plateasca o taxa de trecere de 113 lei (25 de euro), in timp ce pentru o masina de transport marfa cu o greutate mai mare sau egala cu 12 tone, dar cu 4 axe, soferii vor plati 167 de lei (37 de euro).

Sursa foto: rnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea