Financiar

#indicatori economici #potential in afaceri #orase afaceri #investitii

Care sunt orasele cu cel mai mare potential pentru afaceri

Orasele cu cel mai mare potential pentru afaceri sunt New York, Londra si Toronto. De asemenea, potrivit estimarilor, Beijing, Mumbai si Shanghai sunt orasele care vor avea cea mai mare pondere a angajarilor in 2025, conform unui studiu recent, intitulat "Orasele Oportunitatii", realizat de compania Pricewater­houseCoopers.

Studiul a cuprins 27 dintre cele mai mari orase ale lumii si include si Bucurestiul.
Analiza a fost facuta in functie de zece indicatori economici, incepand cu capitalul intelectual si inovatia la sustenabilitate, dar si mediul inconjurator si deschiderea orasului, aceasta din urma reprezentand conectarea oraselor la lumea exterioara si nivelul de atractie pentru investitiile straine.

Potrivit studiului, orasele asiatice incep sa castige din ce in ce mai mult teren. Beijingul, capitala Chinei, a devenit lider la capitolul impact economic, un indicator important in ceea ce priveste conexiunea cu exteriorul, noteaza ZF.

Astfel pe primul loc in topul oraselor cu cel mai mare potential in afaceri se situeaza New York-ul, acesta fiind urmat de Londra, Toronto, Paris si Stockholm.

Pe ultimele locuri in clasament se numara orase precum Buenos Aires, Istanbul, Johanne­s­burg, Sao Paolo si Mumbai.

Sursa foto: newsair.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea