Financiar

#creditare populatie #banci #criza financiara #criza credite #card bancar #card_credit

Capcanele cardurilor de credit arunca in criza consumatorii

In ziua de astazi, daca un fluture da din aripi este foarte posibil ca in acelasi timp dobanzile cardurilor de credit sa urce si ele cu cateva procente.

In Statele Unite ale Americii se intampla deja. Un studiu de piata ce a avut ca obiectiv cercetarea a 22 de institutii bancare emitente de carduri de credit a scos la iveala ca acestea pot creste dobanzile oricand si pentru absolut orice motiv, informeaza Smart Money. Din cauza crizei de creditare si din cauza actualei situatii economice cu care intregul glob se confrunta, toti emitentii de carduri de credit se napustesc asupra consumatorilor cu taxe si dobanzi ce depasesc limitele bunului simt. Actualmente in America, pana si cei care indeplinesc cele mai aspre conditii impuse de banci sau cei care plateau ratele cu cateva zile mai devreme de data scadenta sunt considerati ca fiind in pericol de a ajunge rau platnici .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea