Financiar

#camera de comert #imm #manageri #pregatire #instruire profesionala #seminar #simpozion #workshop

Camera de Comert Bucuresti si Corpul Expertilor Contabili sprijina managerii IMM-urilor

Managerii intreprinderilor mici si mijlocii, operatorii economici, precum si restul personalului autorizat care activeaza in serviciului financiar-contabil vor putea beneficia de pregatire si instruire profesionala specializata, participand la seminarii, simpozioane si work-shop-uri. Programul de sprijinire este initiat prin protocolul de colaborare dintre camera de comert si industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) si Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania (CECCAR), in scopul cresterii gradului de informare si pregatire profesionala a managerilor si angajatilor din domeniul financiar-contabil.

Protocolul de colaborare dintre camera de comert si Industrie Bucuresti (CCIB) si Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania (CECCAR) a identificat directii comune de actiune in scopul dezvoltarii socio-economice a Intreprinderilor Mici si Mijlocii, prin care urmaresc sa asigure formare specializata managerilor si cadrelor autorizate din sectorul financiar-contabil.

"Cele doua organizatii se vor implica in pregatirea operatorilor economici, a managerilor si profesionistilor din domeniul financiar-contabil, in vederea cunoasterii legislatiei din acest domeniu prin cursuri, seminarii, conferinte, simpozioane, workshop-uri, mese rotunde , dezbateri", se arata intr-un comunicat.

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea