Financiar

#bursa de valori bucuresti #bursa de valori #director bursa de valori #bogdan patriniche

Bursa de Valori Bucuresti va avea un nou director general

Bursa de Valori Bucuresti va avea un nou director general, in persoana lui Bogdan Patriniche, un specialist in instrumente financiare de la Londra.

Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti i-a propus lui Patriniche sa preia aceasta functie, iar acesta a acceptat marti dupa-amiaza, au declarat pentru Mediafax surse de pe piata de capital.

In prezent, Bogdan Patriniche este director pentru finantare structurata si solutii de hedging la Delphi Securities din Londra.

In ultimii 18 ani, Patriniche a lucrat in City of London, pentru Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), UBS, Ericsson, National Australia Bank, National Bank of Greece si Calyo.

Postul de director general al Bursei de Valori Bucuresti este ocupat interimar de catre Alin Barbu, dupa ce Consiliul de Administratie a decis in noiembrie 2011 sa-l destituie din functie pe Valentin Ionescu.

Sursa foto: gazeta-afacerilor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea