Financiar

#eurovision #participare eurovision # fonduri eurovision #romania eurovision

Bulgaria si Serbia nu mai merg la Eurovision 2014. Afla motivul!

Bulgaria si Serbia au anuntat recent ca nu vor participa la editia 2014 a concursului international Eurovision, din cauza lipsei de fonduri financiare.

Astfel, cele doua tari se alatura Croatiei, Ciprului, Republicii Chege, Slovaciei, Luxemburgului si Andorrei, care au anuntat in urma cu cateva saptamani ca nu vor participa nici ele la Eurovision 2014, care se va desfasura la Copenhaga.

Desi Bulgaria a participat constant la acest concurs, nu a avut clasari spectaculoase. Cea mai buna pozitie pe care a ocupat-o a fost in anul 2007, cu duoul Elitsa Tododorva si Stoian Iankulov, care s-a clasat pe locul al cincilea, cu melodia "Voda".

Serbia a castigat Eurovisionul tot in 2007, chiar la prima participare, cu balada "Molitva", interpretata de Marija Serifovic.

Si situatia Romaniei este inca incerta. Desi Societatea Romana de Televiziune s-a inscris in editia 2014 a Eurovision, membrii Consiliului de Administratie al Televiziunii Romane vor decide abia pe 12 decembrie daca tara noastra va participa la competitie.

Sursa foto: eurovision.tv
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea