Financiar

#banca. #brd romania #produse bancare #BRD - Groupe Societe Generale

BRD: Romania nu este pregatita pentru produse bancare sofisticate

Guy Poupet, presedinte si director general al BRD - Groupe Societe Generale , crede ca romanii nu sunt pregatiti pentru produse bancare foarte sofisticate pe partea de depozite.

"Vrem sa importam produsele de succes din Franta si sa le implementam in Romania. Romania nu este o tara matura din punct de vedere bancar. Romanii nu sunt pregatiti pentru produse sofisticate. De exemplu, contul de economii nu este dezvoltat in Romania. Vrem sa adaugam niste facilitati la acest produs si, in acest fel, poate sa creasca loialitatea clientului", a spus Poupet.

Potrivit acestuia, unul din 15 clienti ai BRD - Groupe Societe Generale are un cont de economii .

Intrebat daca se va pensiona, el a afirmat ca probabil va face asta. "Este complicat in Franta, pentru ca, practic, poti incepe pe la 60 de ani, dar poti decide cand sa faci asta, intre 60 si 70 ani. Este relativ complicat", a afirmat Poupet.

Pentru acest an, banca si-a propus marirea si diversificarea bazei de clienti, mentinerea sau chiar cresterea cotei de piata, diversificarea bazei de finantare, mentinerea unui nivel ridicat al eficientei operationale si a unei politici prudente de gestionare a riscurilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Top

Cauta-ti perechea