Financiar

#Black Friday 2018 #reduceri Black Friday #Black Friday romania #black friday

Black Friday pentru business-ul tau: cum sa profiti de ocazie daca esti manager

Black Friday este una dintre cele mai asteptate perioade din an, atat de catre clienti, cat si de comercianti. Motivul este simplu: cei dintai au ocazia sa achizitioneze produsele pe care si le doresc si de care au nevoie la preturi mult mai mici, in timp ce ultimii au incasari record, datorita vanzarilor numeroase, si fac loc pe rafturi unei game noi de obiecte.

 

In concluzie, Vinerea Neagra este o oportunitate benefica pentru toti cei implicati si rezulta intr-o situatie de castig pentru acestia. Trebuie sa stii ca atat magazinele fizice, cat si cele online scad drastic preturile si, in prezent, perioada promotiilor s-a extins de la o singura seara la cateva zile sau chiar o saptamana, in unele cazuri.

Esti manager sau vrei sa pui la punct detaliile unei afaceri? Profita de oferte!

Poate ca nu ai avut niciodata in vedere acest lucru, insa luna noiembrie reprezinta o buna oportunitate de a da startul afacerii tale, prin achizitionarea lucrurilor necesare pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii. Chiar daca majoritatea persoanelor isi cumpara obiecte de uz general, nu inseamna ca nu exista reduceri de Black Friday la produse de securitate, de exemplu, sau la aparatura profesionala, avand astfel ocazia sa iti aprovizionezi cladirea de birouri sau spatiul comercial cu ce este mai util, la preturi foarte mici!

Iata ce produse utile oricarui business poti achizitiona in Vinerea Neagra

Camere de supraveghere

Ca sa-ti faci o idee generala, magazinul Atu Tech a vandut, in 2017, mii de produse de securitate rezidentiala si profesionala la preturi spectaculoase. Anul acesta, pe 16 noiembrie, se anunta reduceri cel putin la fel de mari, asa nu trebuie sa ratezi ocazia, daca iti doresti sa te feresti de toate incidentele neplacute pe viitor: vei putea achizitiona un sistem de supraveghere cu 4 camere + DVR cu 3 ani garantie la doar 269,99 lei sau automatizare de poarta + 4 telecomenzi la doar 799,99 lei.

Un sistem de securitate complet asigura protectia oricarei cladiri, fie personala, fie de business. Ca manager, trebuie sa iei acest aspect in considerare, pentru ca este unul dintre cele mai importante. Tot la acest capitol, nu trebuie sa uiti de aparatele DVR de inregistrare a imaginilor, hard disk-uri speciale pentru sistemele de supraveghere, cablurile de semnal si de alimentare si celelalte accesorii care creeaza un kit perfect functional! Le vei gasi pe toate la promotie si in 2018, iar dovada calitatii si a eficientei acestora sta in numarul record de vanzari din anul precedent ale site-ului A2t.ro, si anume: 4928 de camere, 936 DVR-uri, 374 de hard disk-uri si 75.520 de metri de cabluri!

Sisteme de alarma

Pe langa camerele de supraveghere, este recomandat sa achizitionezi si un sistem de alarma, care este foarte util impotriva infractiunilor. Chiar daca pare greu de crezut, si aceasta categorie de produse este la promotie de Black Friday, oferindu-le, astfel, tuturor celor interesati, oportunitatea de a dota spatiul de lucru cu tot ce trebuie! De Black Friday la Atu Tech vei gasi in oferta kit complet de alarma wireless la doar 659,99 lei.

Preventia este mai eficienta, mai profitabila din punct de vedere financiar, dar si mai buna in ceea ce priveste lipsa grijilor si a stresului, asa ca poti sa te bucuri, cu siguranta, de preturile scazute!

Calculatoare sau laptop-uri

Aparatele electronice intra si ele la promotie, asa ca, daca ai nevoie de unul sau mai multe astfel de device-uri, este momentul oportun sa le achizitionezi. Vei plati mai putin, dar te vei bucura de aceeasi calitate si garantie a functionarii lor.

Acum, aproximativ toate business-urile, indiferent de natura lor, se folosesc intr-un fel sau altul de tehnologie, fie pentru a-si atinge obiectivele activitatii, fie pentru organizare sau promovare. Acestea sunt obiecte utile oricui, insa cumpararea lor este de multe ori amanata, din cauza preturilor ridicate. Ei bine, in luna noiembrie, nu mai este cazul sa faci compromisuri!

Telefoane de serviciu si alte gadget-uri utile

In cazul in care obiectul de activitate al intreprinderii tale presupune comunicarea permanenta cu clienti, colaboratori, etc., este recomandat sa le pui la dispozitia angajatilor tai telefoane mobile de serviciu. De asemenea, este posibil sa ai nevoie de fotocopiator, imprimanta, scanner, televizor, sistem audio, aparate foto sau video ori altele, care reprezinta o investitie serioasa. Pentru a economisi bani, stii ce ai de facut: profita de reduceri!

Tu ce ai nevoie pentru ca afacerea ta sa mearga ca pe roate?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea