Financiar

#banci #credit #credit banca # top banci #studiu incredere

Bancile in care romanii au cea mai mare incredere

ING, Raiffeisen, Banca Transilvania si BRD Societe Generale sunt cele patru banci in care romanii au cea mai mare incredere, peste 60% din populatia urbana avand ca unitate bancara principala una dintre aceste patru institutii de credit, arata un raport realizat recent de compania de cercetarea GfK.

Romanii au marturisit ca o banca buna inseamna o unitate orientata catre interesele oamenilor, dornica sa satisfaca in primul rand cerintele si dorintele clientului si sa ofere, in acelasi timp, transparenta maxima.

"In opinia romanilor, banca cu cea mai buna reputatie trebuie sa fie orientata catre oameni (o institutie financiar-bancara gestioneaza corect interesele tuturor partilor implicate, de la angajati pana la clientii bancii), foarte preocupata de satisfactia clientilor si condusa de principii precum onestitatea, transparenta, etica si responsabilitatea", potrivit comunicatului transmis de GfK.

Evaluarea bancilor s-a efectuat tinand cont de sapte fatori esentiali: familiaritate, managementul calitatii, calitatea produselor si a serviciilor, performanta financiara, calitatea de bun angajator, responsabilitate sociala si atasament emotional.

Sursa foto: bancherul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea