Financiar

# inchiriere imprimanta #imprimanta

Avantajele inchirierii unei imprimante

Daca ai o afacere mica sau medie, cu siguranta ai multe documente de printat lunar. De la contracte, documente pentru diverse institutii, materiale pentru traininguri sau materiale pentru procesul de recrutare a noilor angajati.

 

Ideea ca trebuie sa cumperi o imprimanta poate suna bine dar echipamentele de acest tip sunt scumpe si o imprimanta foarte mica de tipul celei pentru folosirea acasa, nu are viteza si capacitatea necesare pentru volumul de lucru dintr-o firma.

Cea mai avantajoasa varianta pentru astfel de treburi la nivelul unei companii mici sau mijlocii ar fi de inchiriere imprimante. In caz ca nu esti convins deja, iata cateva dintre avantajele de a inchiria:

Primesti consultanta pentru a inchiria in cunostinta de cauza.  Desi pare un fleac, treburile administrative si de birotica sunt parte din activitatea zilnica a unei companii.

Pentru o companie mica ce are un departament mic de IT nu este eficient ca angajatii din departamentul respectiv sa rezolve in majoritarea timpului nereguli legate de imprimanta. Peste 20% dintre apelurile catre departamentul de IT sunt pentru nefunctionalitati la copiator.

Livrarea echipamenului se face de catre Ecopier si  este valabil oriunde in tara la specificarea acestui lucru pe site sau in momentul inchirierii.

Dupa montarea si instalarea imprimantei in spatiul de birou, firma care inchiriaza echipamentul poate asigura si un training de folosire a echipamentului pentru angajatii firmei. In acest mod, orice neclaritate cu privire la functionare va fi explicata si exemplificata de echipa firmei care asigura instruirea.

Firmele care inchiriaza copiatoare second hand asigura si un serviciu de consultanta si de remediere a defectiunilor care consta in diagnostic si depanare. Mai mult decat atat, serviciile tehnice sunt oferite in conformitate cu specificatiile firmelor producatoare de imprimante. Fiecare producator are specificatii care pot fi diferite.

Ai parte de produse de calitate al caror pret de cumpare este ridicat. O imprimanta cu tehnologia Emperon si toner polimerizat Simitri HD pot fi inchiriate cu preturi cuprinse intre 1500-2000 RON, cu mult sub pretul de achizitionare. Vitezele de printare sunt de 2.8 secunde, desigur depinde si de model. Volumul de printare lunar poate varia intre 10000-20000 si pana la 50000 pagini pe luna. Imprimantele pot fi folosite pentru printare, scanare si chiar servicii de fax.

O alta specificatie a copiatoarelor de calitate este panoul cu touch de unde pot fi rulate toate comenzile.

Pot fi printate documente in forme diverse cu stantare, pliere litere. Piesele de schimb si consumabilele (hartie si toner) sunt gratuite pentru unele modele sau tipuri de abonament.

De asemenea, in cazul serviciului de inchiriere pot fi inchiriate echipamente noi dar si echipamente second-hand. Toate tipurile de echipamente vin insotite de o garantie, lucru care este adus la cunostinta in procesul de inchiriere.

Sursa foto: ecopier.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea