Financiar

#bitcoin vacanta #inselaciune vacanta #vacanta

Atentie de unde iti cumperi vacantele! Tanar pacalit cu o vacanta platita in bitcoin

Un tanar din Bucuresti a ramas si fara bani, si fara vacanta, dupa ce a platit 460 de lei in moneda virtuala pentru a rezerva o vila de lux in Costinesti. In realitate, insa, unitatea de cazare nu exista pe litoralul romanesc, ci pe cel turcesc, in Antalya.

Alexandru Dragan isi petrece vacanta in curte, si nu in piscina din Costinesti unde intentiona sa mearga, dupa ce a cazut in plasa unui individ care a publicat un anunt pe Internet, informeaza Digi24.ro.

„Era o vila, se numea casa Margo, oferea cazare la 120 de lei pe noapte. Am sunat la un numar de telefon de la receptie. Mi-au spus ca au cazare si ne poate oferi, dar mai intai trebuie sa depunem un avans pentru cele doua camere”, a povestit Alexandru Petrisor Dragan, pentru sursa citata.

Tanarul a vrut sa trimita banii pentru rezervare, insa a aflat cu stupoare ca trebuie sa plateasca in moneda virtuala, bitcoin. N-a stat prea mult pe ganduri si a virat banii.

„Este o mare greseala, sa nu depuneti pentru ca este greu de dat de urma banilor. Am sunat pentru confirmare si mi-au spus ca ne asteapta la mare si sa aruncam chitanta. Atunci am intrat la banuieli si am inceput sa investighez aceasta vila Margo”, a spus barbatul

Alexandru Dragan a aflat ca vila nu exista in Costinesti. Fotogratiile publicate in anunt sunt facute, de fapt, la o vila aflata la 600 de kilometri de litoralul romanesc, adica in statiunea Antalya din Turcia.

Tanarul a depus o plangere la Politie, pentru inselaciune. 

Daca nu esti familiarizat cu bitcoin, urmareste in continuare sectiunea Financiar, iar expertii Acasa.ro iti vor prezenta cat de curand informatii corecte si accesibile despre moneda virtuala

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea