Financiar

#plata #casco #asigurari #daune #rca

Astra Asigurari a platit daune RCA si Casco cu 30% mai mari

Astra Asigurari a platit in primele noua luni ale anului daune de 445,47 milioane lei pe segmentele RCA si Casco, in crestere cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand s-au ridicat la 342,59 milioane lei.

Pe segmentul RCA, daunele platite de companie in primele noua luni au fost de 283,52 milioane lei (peste 62.000 de dosare solutionate), iar pe segmentul Casco au fost de 161,95 milioane lei (mai mult de 42.000 de dosare solutionate).

Astra Asigurari a anuntat deschiderea Centrului de Daune din reteaua teritoriala a asiguratorului in zona de Vest si lansarea platformei proiect a Biroului de Programare a Reparatiilor din aceasta zona.

Totodata, Astra Asigurari a lansat aplicatia gratuita pentru toti clientii posesori ai unui dispozitiv de tip iPhone, iPad sau iPod care le va oferi acestora acces rapid la informatii legate de procedurile de urmat in caz de dauna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea