Financiar

# buget dedicat securitatii #kit standard #securitate

ASSA ABLOY Romania: Bugetul mediu pentru un kit standard dedicat securitatii inteligente a casei este de aprox. 2.500-3.000 lei

Potrivit acestuia, in 2021, categoriile de produse care au inregistrat cele mai mari volume in vanzari in zona de proiecte au fost cele de feronerie arhitecturala, usi de siguranta si amortizoare. In ceea ce priveste topul celor mai solicitate produse, pe primul loc se situeaza cilindrii mecanici, acestia insumand aprox. o treime din vanzarile totale din retail si prima categorie in vanzarile companiei. Topul este completat de solutiile de control acces (carduri de acces, cititoare carduri, controllere, software pentru control acces) si broastele ingropate pentru usi.

 

Pentru anul in curs, ASSA ABLOY estimeaza ca cele mai importante cresteri vor fi generate de gamele de seifuri, dar si de cea de manere decorative ca urmare a lucrarilor de renovari rezidentiale, precum si de usile de siguranta, rezistente la incendii sau efractie.

„Daca ne raportam la fiecare sector individual, putem spune ca in segmentul rezidential produsele de baza raman cele de feronerie mecanica si, treptat, intra in atentia consumatorilor si manerele decorative, seifurile si produsele pentru siguranta caselor smart. Pe segmentul de cladiri de birouri primeaza solutiile pentru controlul accesului – cardurile de acces, softurile de gestiune si solutiile pentru automatizarea intrarilor, in timp ce pentru spatiile comerciale se solicita prioritar usi de siguranta, cilindri, amortizoare, bare antipanica pentru caile de evacuare, o evolutie importanta fiind remarcata si pe segmentul cortinelor rezistente la incendiu”, a completat reprezentantul companiei.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca cca. 80% din totalul broastelor ingropate pentru usi vandute atat la nivelul anului trecut, cat si in 2020 au fost produse in fabrica companiei din Bucuresti. De altfel, pentru aceasta unitate de productie, unde sunt deja cca. 500 de angajati, compania are, in acest moment, pozitii vacante in zona de productie.

Integrare Yale Access cu AirBnb si cutii pentru livrari inteligente la domiciliu, printre viitoare lansari ASSA ABLOY

Pentru anul in curs, compania pregateste o serie de noi lansari pe plan local, urmarind in special diversificarea portofoliului de produse smart home, segment pe care ASSA ABLOY urmareste cresterea cotei de piata. Astfel, printre lansarile programate pe termen mediu se numara integrarea gamei de produse Yale Access cu AirBnb. De altfel, gama Yale, principala marca din portofoliul ASSA ABLOY dedicata segmentului rezidential si compusa din articole pentru case inteligente, a beneficiat in ultimul an de integrari cu parteneri internationali de top, precum asistentii vocali Amazon Alexa, Google Home, Apple Homekit, sistemul de lumini smart Philips Hue si Operto, sistemul de management al proprietatilor.

Printre urmatoarele lansari preconizate se numara si incuietoarea inteligenta Yale pentru dulap, menita sa ajute parintii sa nu lase la indemana copiilor obiecte periculoase, dar si cutii smart accesibile de la distanta, special gandite pentru livrarile si serviciile la domiciliu, in lipsa proprietarilor.

De asemenea, compania analizeaza si introducerea pe piata a unei noi game de cortine rezistente la incendiu, certificate, usor de instalat si cu posibilitate de personalizare a portilor conform nevoilor clientilor, acesta reprezentand un alt segment pe care ASSA ABLOY isi propune cresterea cotei de piata pe plan local.

###

Despre ASSA ABLOY

ASSA ABLOY, companie suedezo - finlandeza, este liderul global in solutii de acces, dedicat satisfacerii nevoilor utilizatorilor finali de securitate, siguranta si confort. De la infiintarea sa, in 1994, ASSA ABLOY a crescut dintr-o companie regionala intr-un grup international cu aproximativ 51.000 de angajati, operatiuni in peste 70 de tari si vanzari de aproape 9,4 miliarde de Euro. Pe segmentul de securitate electromecanica, Grupul are o pozitie de lider in domenii precum controlul accesului, tehnologia de identificare, automatizarea intrarilor si securitatea hoteliera.

ASSA ABLOY a intrat pe piata din Romania in 1994, prin preluarea Urbis - marca recunoscuta a produselor de securitate din Romania. Cu o expertiza de peste 45 de ani, ASSA ABLOY Romania activeaza cu succes pe piata sistemelor de inchidere din Romania, oferind produse la standarde de calitate si durabilitate ASSA ABLOY. Forta ASSA ABLOY consta in portofoliul de marci divers, care include unele din cele mai cunoscute si mai de incredere nume din industria sistemelor de inchidere: Yale, ABLOY, effeff, FAB, HID, Mercor, Mul-T-Lock, TESA, dar si altele.

Pe plan local, ASSA ABLOY Romania comercializeaza solutii de acces prin divizia Opening Solutions. Grupul ASSA ABLOY detine, de asemenea, o unitate de productie la Bucuresti - centru de excelenta regional in Europa de Est pentru fabricarea broastelor. Grupul mai este prezent, in Romania, prin inca doua divizii – ASSA ABLOY Entrance Systems si ASSA ABLOY Global Solutions.

 FOTO: assaabloy.com/ro/ro

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea