Financiar

#banci #clienti #mediator #credite si leasing

ARB va infiinta un mediator in domeniul bancar

asociatia Romana a Bancilor a anuntat luni ca uniunea mediatorilor bancari din Romania, recent infiintata, nu este materializarea proiectului propus de asociatie si comunitatea bancara si anunta ca va continua procedurile pentru infiintarea unei entitati cu sarcini de mediere in sectorul bancar, relateaza NewsIn.

"Asociatia Romana a Bancilor (ARB) aduce la cunostinta clientilor institutiilor de credit, persoane fizice si juridice, si canalelor media, pentru corecta si completa lor informare, ca Uniunea Mediatorilor Bancari din Romania - entitate recent infiintata - nu reprezinta materializarea proiectului pe care si l-au propus ARB si comunitatea bancara", se arata in comunciatul transmis de Asociatie.

ARB a mai precizat ca va continua procedurile pentru infiintarea unei entitati cu sarcini de mediere in domeniul bancar "care sa fie acceptata si recunoscuta de comunitatea bancara".

Uniunea Mediatorilor Bancari din Romania a fost infiintata pe 11 noiembrie 2009, ca Asociatie profesionala a mediatorilor, specializata in medierea conflictelor dintre banca, societati de leasing, asigurari si clientii acestora, si sustine ca urmeaza si respecta Standardele Europene ale medierii elaborate de Institutul International de Mediere, cu sediul in Irlanda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea