Financiar

#apia #agricultura #campanie #schema de plata #culturi energetice #fega #feadr #mapdr

APIA a inceput platile pe suprafata aferente campaniei 2008

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a inceput platile pe suprafata aferente campaniei 2008, a anuntat, miercuri, printr-un comunicat de presa, institutia. Pentru fermierii care vor beneficia de acest sprijin in prima etapa nu au fost identificate erori in sistem, cererile fiind completate corect.

"Pentru campania 2008, Romania beneficiaza de o alocatie financiara de 826,1 milioane de euro, bani proveniti din fonduri europene si de la bugetul de stat. Reamintim ca, in cadrul campaniei 2008, 1.130.150 de fermieri au depus cereri de plata pentru schemele de sprijin pe suprafata", se arata in comunicatul de presa.

Schemele/masurile de sprijin pe suprafata sunt finantate din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).

Masurile de sprijin pe suprafata aplicate pentru campania 2008 se refera la plata unica pe suprafata, platile nationale directe complementare, schema de plata separata pentru zahar, schema de plata pentru culturi energetice ...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea