Financiar

#apartamente #apartamente preturi mici #vanzare apartamente #licitatie apartamente

Apartamente la preturi foarte mici, scoase la vanzare de banci

Daca esti in cautarea unei locuinte, in aceasta perioada iti poti achizitiona un apartament cu doua camere cu mai putin de 20.000 de euro. Aceste locuinte au fost excutate silit si scoase la licitatie de catre banci.

Numarul locuintelor executate silit de banci a crescut foarte mult anul acesta, comparativ cu ultimii trei ani, iar acest trend este in crestere, spun specialistii in domeniu.

"Cei interesati au invatat deja ca, daca la prima licitatie, bunul nu se vinde, la a doua, pretul va scadea obligatoriu cu 25%. Asadar, in 90% dintre cazuri, in ultima vreme, nu se prezinta nimeni la prima licitatie pentru bunurile executate silit si astfel bancile sunt fortate sa porneasca a doua licitatie de la 75% din pretul evaluat initial", a declarat directorul comercial al site-ului executari.com, Elena Puica.

Persoanele care vor sa participe la o astfel de licitatie trebuie sa depuna o garantie in valoare de 10% din pretul initial de evaluare intr-un cont bancar al executorului, cu cateva zile inainte de a avea loc licitatia.

Sursa foto: inconstanta.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea