Financiar

#andreea marin banica #campanie umanitara

Andreea Marin Banica, UNICEF si Unicredit, parteneri pentru primul card de afinitate din Romania

Unicredit Romania a lansat cardul de afinitate UNICEF in Romania, impreuna cu UNICEF si Andreea Marin Banica. Odata cu lansarea acestui card s-a dat startul unei noi campanii umanitare: prin care se doreste ajutorarea proaspetelore mamici si a nou-nascutilor din tara noastra.

Noul card este primul card de afinitate din Romania si se adreseaza tuturor celor care, prin utilizarea cardului de afinitate UNICEF la comercianti, doresc sa sprijine initiativa UNICEF privind crearea de saloane mama – copil in maternitatile din Romania. Prin dotarea si mobilarea maternitatilor, precum si prin instruirea personalului medical, acestea vor putea sa intre in Initiativa Spital Prieten al Copilului si sa devina centre de promovare a alaptarii.

Mecanismul prin care o persoana poate sa faca o fapta buna prin intermediul cardului de afinitate UNICEF este explicat de Andreea Marin Banica chiar pe blogul sau personal: “Cei doi parteneri in campanie, Unicredit si UNICEF, au creat un card special, unicat in Romania: de fiecare data cand il folosesti pentru o tranzactie, banca doneaza 1% din valoarea tranzactiei, din  venituri proprii, catre UNICEF , care foloseste acesti bani pentru crearea de saloane mama-copil in maternitatile din Romania, in care mamele sa poata sta cu bebelusii lor 24 de ore din 24 inca de la nastere, sa-i alapteze oricand au nevoie, lucru extrem de important pentru imunitatea si sanatatea lor, sa-i simta aproape pentru a crea acea legatura mama-copil atat de importanta pentru micuti inca din primele zile de viata.” 

“Folosind pentru aceeasi tranzactie orice alt card in Romania, nu vei avea posibilitatea sa faci automat o donatie pentru copii si mamele de la noi de acasa, noul card pe care regasesti siglele Unicredit si UNICEF este singurul care iti ofera aceasta posibilitate. Cardul va fi disponibil in toate sucursalele bancii incepand cu luna noiembrie.  Lunar, banca anunta posesorii de card ce suma a fost donata in numele lor, catre Unicef, in luna respectiva. Cu cat veti folosi mai mult acest card, cu atat mai multe maternitati din Romania vor fi ajutate. El este de debit sau de credit, la alegere, este sub sigla MasterCard, poate fi utilizat oriunde este afisata sigla MasterCard, iar pentru plata la comercianti nu se percepe nici un comision.”, se arata in mesajul postat de Andreea Marin Banica.

Cardul de afinitate UNICEF, emis pe platforma MasterCard, este disponibil in variantele de credit si de debit. Ambele tipuri de produse ofera posesorilor posibilitatea sa efectueze tranzactii si pe Internet si sa obtina informatii despre sold direct de la bancomat. Cardurile sunt embosate, au incorporata tehnologia chip si pot fi utilizate atat national, cat si international. De asemenea, pot fi inrolate gratuit in sistemul 3D Secure, pentru a efectua tranzactii in siguranta pe Internet .

"Mecanismul cardului este foarte simplu: UniCredit tiriac Bank doneaza din veniturile bancii suma ce reprezinta 1% din valoarea fiecarei tranzactii efectuate cu cardul de afinitate UNICEF la comercianti, fara niciun cost suplimentar pentru posesori", spune Bogdan Spuza, Director Marketing si Segmente UniCredit tiriac Bank.

"Posesorii cardurilor vor sti exact ce suma a fost oferita prin donatii in numele lor catre UNICEF, pentru ca vor primi informatii actualizate lunar din partea bancii. in plus, am decis ca 50% din taxa anuala a pachetului UNICEF sa fie de asemenea transferata catre UNICEF". "Cardul de afinitate UNICEF arata cum se poate sustine continuu programul de transformare a maternitatilor din Romania, ajutand clientii UniCredit tiriac Bank sa doneze fara sa faca nici un efort financiar suplimentar. Ei pot dona platindu-si, pur si simplu, cumparaturile proprii cu acest card, asa cum ar face-o cu orice card obisnuit de debit sau de credit", spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager Romania si Moldova, MasterCard Europe .

Detalii complete despre cardurile de afinitate UNICEF sunt disponibile in orice sucursala a UniCredit tiriac Bank, pe site-ul www.unicredittiriac.ro sau pe www.spitalprieten.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea