Financiar

#amenajare casa #economii

Amenajarea casei din propriile economii?

Cu siguranta ca achizitionarea unei case pe care sa o amenajezi dupa propriile-ti dorinte reprezinta un vis devenit realitate pentru cei care au accesat un imprumut de pe www.hurtiglannu.com, dar si mai frumos ar fi sa o poti amenaja utilizand cat mai putin bani posibil, nu-i asa? O sa descoperi ca atunci cand iti planifici in mod foarte atent felul in care iti cheltui banii pentru amenajarea casei, o sa poti dispune de sumele necesare pentru a transforma orice spatiu in acel "acasa" la care sa te intorci cu inima deschisa in fiecare zi. Ce-ti trebuie pentru a reusi in acest demers?

invata sa te bazezi pe tine si fortele proprii atunci cand iti amenajezi casa!

Orice spatiu capata valoare prin modul in care proprietarul reuseste sa ii imprime o parte din propria personalitate, astfel incat, nu de putine ori se intampla sa intri intr-o locuinta care sa te intampine cu o atmosfera calduroasa si bonoma, in timp ce altele te primesc cu o atmosfera care nu iti "spune" nimic despre cel in a carui casa intri. Acele spatii sunt amenajate de catre alte persoane, care, oricat de mult si-ar dori nu se pot transpune in persoana proprietarului. Plus ca, in afara de acest impediment, una dintre cele mai neplacute aspecte ale situatiei este si efortul financiar al persoanei care plateste.

De aceea, nu te baza decat pe tine insuti pentru a-ti amenaja o locuinta care sa reflecte personalitatea, stilul si conceptia ta; in acest fel vei reusi sa ii oferi respectivului spatiu culoare, nuante care se potrivesc firii tale si o sa faci si economii (sau iti vei pune la bataie propriile economii). Asa cum se intampla in cazul imprumuturilor acordate in ciuda istoricului negativ (lån trods rki) al unei persoane, asa si tu ai o sansa de a-ti demonstra ca locuinta ta se poate transforma in "acasa" fara mari eforturi financiare.

  • Opteaza pentru ferestre mari (chiar daca ai o suprafata mai mare de curatat) mai ales daca esti o persoana care iubeste lumina naturala si modul in care aceasta se disperseaza in fiecare dimineata.
  • Nu incarca camerele cu foarte multa mobila, in locul acesteia opteaza pentru "mobile soft", din categoria scaunelor pufoase si opteaza pentru amplasarea de aranjamente florale uscate in colturi.
  • in camere se pot regasi rame cu fotografii dragi tie, care sa insufleteasca fiecare spatiu in care sunt amplasate si care sa ii ofere acel plus de "familiar" pe care ni-l dorim cu totii de la locuintele noastre;
  • Alege culori calde pentru zugraveala si aplica tu insuti vopseaua pe pereti, pentru ca in acest mod o sa te bucuri de amenajarea locuintei, dar si de economiile pe care le faci cu aceasta ocazie.

Desigur, toate lucrarile de mentenanta si curatenie care nu implica un grad ridicat de cunoastere din punct de vedere tehnic (curatat geamuri, pardoseala, mobila, degresat geamuri tamplarie PVC, etc.) pot fi executate de catre tine insuti. In acest fel locuinta ta o sa capete acel aer de familiar si de "acasa", faci si economii, iar nivelul de auto-respect va primi un "impuls" serios. Invata sa te bazezi pe tine insuti in tot ceea ce faci, mai ales din punct de vedere financiar, iar viitorul tau va fi unul cat se poate de armonios, precum casa in care locuiesti!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea