Financiar

#autokredit #amanet auto

Amanet auto - imprumut rapid si simplu, cu un singur cost procentual

Bancile si IFN-urile ce ofera credite de nevoi personale au fost mereu criticate pentru modul in care calculeaza costurile imprumuturilor. Mai exact, acestea sunt adesea lipsite de transparenta si cauta variante prin care sa includa calcule complicate ale costurilor, care oricum au componente variabile. Dincolo de dobanda, exista taxe de analiza, taxe de acordare, taxe de mentenanta (de cont curent, de administrare, de extras de cont in unele situatii), taxe de rambursare anticipata etc. Se poate spune ca bancile si institutiile de creditare sunt foarte inventive cand vine vorba despre taxe...

In acest context, o varianta tot mai populara este imprumutul prin amanet auto. Spre exemplu, cei de la AutoKredit.ro din Bucuresti ofera imprumuturi garantate cu masina, acordate instant, simplu si rapid. Nu sunt solicitate documente de venit, ci doar actele proprietarului si cele ale masinii. Evaluarea se face pe loc, apoi pe baza de contract este stabilit un comision procentual, in functie de perioada imprumutului. Acesta este singurul cost efectiv. Mai mult decat atat, in cazul in care imprumutul este returnat mai rapid, comisionul este recalculat in beneficiul clientului.

Interesant este ca sunt acceptate inclusiv masini ce apartin unor societati comerciale - in acest caz, anumite acte ale firmei sunt solicitate. Asadar, amanet auto este atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Cei care doresc sa primeasca un credit cu garantie auto trebuie sa stie ca nu risca sa piarda masina lasata drept gaj. Aceasta ramane, pe perioada contractului, in parcarea pazita a celor de la AutoKredit si poate fi urmarita online, dar si vizitata oricand. In cazul in care clientul doreste sa vanda masina, o poate face chiar in timp ce este lasata drept garantie (cei interesati de cumparare pot veni alaturi de posesor sa inspecteze masina in parcarea AutoKredit din Bucuresti).

"La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este pastrata in parcul auto propriu. Acesta este monitorizat 24/24. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat", se precizeaza pe website-ul www.autokredit.ro. Persoanele interesate de un credit obtinut cu masina pot solicita informatii online sau la telefon si pot chiar merge la sediul companiei pentru o evaluare a automobilului, pentru a afla ce suma maxima pot primi si care ar fi costul ferm.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea