INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Financiar

#alveus #companie #director

Alveus Romania are un nou director general

Compania slovena Alveus , una dintre cele mai mari din domeniul distributiei de chiuvete si accesorii de bucatarie, l-a numit pe Radu Ilie in functia de director general. Radu Ilie vine la Alveus dupa peste 5 ani petrecuti la conducerea diviziei de electrocasnice incorporabile (built-in) din cadrul companiei Electrolux, unde a reusit cresteri de pana la 15%  de cota de piata pentru produsele gestionate direct.

Anterior experientei de pe piata produselor de folosinta indelungata, Radu Ilie a ocupat functii de conducere in companii de top din domeniul IT&C: RDS, Astral Telecom, Scop Computers, Megaconstruct.

Avand peste 15 ani in  managementul vanzarilor sau in conducerea unor companii/filiale dinamice pe piata romanesca, Radu Ilie intentioneaza sa aplice in noua sa functie expertiza castigata in vanzarea de solutii integrate, precum si dezvoltarea de noi canale de distributie. Noul general manager al Alveus isi propune pentru 2010 ca obiective: cresterea cifrei de afaceri, consolidarea pozitiei secunde pe piata, mentinerea si chiar cresterea cotei de piata, cresterea notorietatii brandului Alveus, realizarea unui program solid de parteneriate pe termen lung si atacarea unor segmente noi de piata. In atingerea acestor obiective ambitioase si pozitionarea Alveus ca jucator major pe piata, Radu Ilie a decalarat ca va avea ca principal partener echipa Alveus, o echipa tanara, competenta si entuziasta.

Alveus este marca inregistrata a firmei Kovinoplastika d.d. Slovenia pentru chiuvete de inox, chiuvete din material compozit, baterii de bucatarie, Hote si electrocasnice incorporabile de bucatarie. Cu mai mult de 14 milioane de chiuvete vandute in 40 de ani, brandul Alveus este prezent in majoritatea tarilor europene,  fiind unul din cei mai mari jucatori din acest domeniu in Europa. Alveus este prezenta in Romania din 1999, devenind in timp unul din liderii pietei in domeniul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea