Financiar

#campanii ppc #campanii

Afla ce rol au campaniile PPC pentru imbunatatirea imaginii companiei tale in mediul online

Google dispune de o platforma numita Google Adwords care utilizeaza un sistem de tipul PPC, adica pay per click. Aceste campanii PPC au rolul de a-i ajuta pe cei care detin o afacere sa o promoveze mai eficient in mediul online.

Pay per click este un cost care se aplica pentru fiecare cuvand cheie in parte, insemnand ca atunci cand cineva da click pe reclama respectiva va fi directionat spre acea pagina care este promovata, iar cel care detine site-ul va primi costul per click.

De ce sa apelezi la campanii PPC?

Antreprenorii trebuie sa isi plaseze afacerile si in mediul online, deoarece datorita obsinuintelor noastre din prezent, tot mai multi cumparatori se asteapta sa gaseasca toate produsele de care au nevoie pe platformele online.

De aceea, antreprenorii trebuie sa fie in pas cu lumea si sa se gandeasca ce decizii sa ia pentru a putea sa isi faca reclama in mediul online, pentru a putea sa imbunatateasca vanzarile.

Principalul scop pentru care s-a infiintat aceasta platforma de cei de la Google este sa ii ajute pe toti antreprenorii sa isi dezvolte afacerile intr-un mod cat mai usor si eficient. Cu toate acestea, pentru a putea implementa o campanie PPC este nevoie de multa pricepere si cunostinte in mai multe domenii, drept urmare, chiar daca pare destul de simplu, nu este. De aceea, ca antreprenor vei avea nevoie de cativa oameni bine pregatiti care te vor ajuta in implementarea unui proiect de acest fel.

Implementarea unei campanii PPC

Pentru implementarea unei campanii PPC de succes este nevoie de specialisti in mai multe domenii, cum sunt specialistii in programare, experti SEO, dar si specialisti in marketing si vanzari.

Ca proiectul ca fie implementat cu succes, trebuie create anunturi sub diferite forme, cum ar fi imagini, textele sau videoclipuri care sa atraga prin informatia furnizata cat mai multi vizitatori. Daca reclama ii va atrage, acestia isi vor dori sa afle mai multe informatii cu privire la produsele sau serviciile pe care le oferi si astfel vor putea deveni potentiali clienti.

Pentru a avea succes in mediul online trebuie sa fii tot timpul prezent acolo, postand diferite anunturi, videoclipuri, reclame pentru mobil sau chiar anunturi grafice, pentru a putea pastra legatura cu clientii sau potentialii clienti in permanenta.

Aceasta platforma iti ofera posibilitatea ca reclamele tale sa ajunga la cat mai multi oameni, fiind o buna optiune de crestere a vanzarilor, sau poti sa te axezi pe o anumita raza pe care o creezi in jurul afacerii tale.

De asemenea, este foarte important ca orice campanie sa poata fi accesata de pe toate dispozitivele, smartphone, tableta sau laptop. Clientii vor folosi cel mai des dispozitivele mai usoare, telefonul sau tableta, pentru ca le ofera posibilitatea sa le utilizeze mult mai rapid si mai eficient, de oriunde.

Cum poti sa creezi o campanie PPC?

Pentru crearea unei astfel de campanii, pentru ca aceasta sa aiba succes, este nevoie de cativa oameni bine pregatiti care detin toate informatiile necesare.

Fortin Agency este o agentie care se ocupa cu dezvoltarea afacerilor in mediul online, prin implementarea diferitelor strategii de marketing.

Aceasta agentie are echipe de oameni specializati ce te pot ajuta sa obtii rezultatele dorite pentru afacerea ta in mediul online.

Pentru mai multe informatii poti sa accesezi aici site-ul Agentiei Fortin, poti lasa un mesaj la adresa de email office@fortin.agency sau poti suna la numarul de telefon 0747919237.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea