Financiar

#criza financiara #economie #wall street #gratuitati #ferrari california #bere sampanie

Adio gratuitati, berea devine sampanie si Logan in loc de Ferrari

Incepand de la apa ce era odata gratis la locul de munca pana la masinile Ferrari ce nu se mai vand, criza financiara taie in stanga si in dreapta din ce in ce mai adanc in bugetul marilor companii impingand angajatii acestora catre o noua era de austeritate .

" Berea la cutie a devenit noua sampanie", a declarat Meredith Whitney in cadrul Summitului Global de Finante ce a fost organizat in New York. Marile companii au concediat peste 130.000 de oameni ca urmare a impactului crizei financiare asupra sistemului economic din intreaga lume, multe altele sunt in prag de faliment si bancile se clatina in asteptarea planului de 700 de miliarde de dolari menit sa salveze sistemul.

In aceste conditii cea mai buna metoda de salvare este limitarea cheltuielilor, informeaza Reuters. "Vazand industria financiara schimbandu-se in ce este astazi si vazand economia prabusindu-se de la o zi la alta, nu vad o alta solutie pentru consumatorul de rand inafara de schimbarea modului de a cheltui banii. Economisirea este cea mai buna si prudenta solutie", a mai adaugat Whitney. Aceasta a devenit un star al Wall Street-ului dupa ce a prezis cu mult timp in urma actuala criza financiara cu care se confrunta bancile. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea