Financiar

#accize #tutun #alcool #finante #crestere

Accizele se aplica doar pentru tutun si alcool

Anul acesta vom plati mai mult pentru tutun si alcool, a anuntat ministrul Finantelor , Gheorghe Pogea , precizand ca nu se vor aplica accize pentru telefoane mobile, brichete sau ceasuri. Astfel, accizele vor creste doar la tutun si alcool, prin devansarea calendarului de majorare convenit cu Comisia Europeana, a declarat, joi seara, ministrul Finantelor.

"Nu la energie, nu la brichete, nu la reviste", a adaugat acesta, facand referire la introducerea sau majorarea accizelor pentru alte produse.

Ministerul Finantelor a intocmit o lista cu produsele pe care vrea sa puna accize, iar printre ele figureaza telefonele mobile si caviarul, sistemele GPS si armele de vanatoare, iphone-urile, brichetele, ceasurile sau revistele pentru adulti.

Ulterior, Ministerul Finantelor a transmis o informare de presa in care se arata ca institutia nu intentioneaza sa introduca accize pentru produse precum telefoanele mobile, brichetele sau ceasurile.

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea