Financiar

#afaceri #ong #cultura antreprenoriala #educatie #program #fonduri europene

60% finantare pentru proiecte in cadrul programului "Cultura antreprenoriala pentru tineri si educatia pentru antreprenoriat"

Asociatiile de afaceri, administratiile publice, unitatile de invatamant, ONG-urile si camerele de comert si din UE pot accesa fonduri europene prin intermediul programului " Cultura antreprenoriala pentru tineri si educatia pentru antreprenoriat ".

Proiectele se pot depune pana pe 20 aprilie proiecte si pot beneficia de 50-60% finantare nerambursabila . Bugetul este de 2,75 milioane euro, iar finantarea din partea Comisiei Europene (CE). Valoarea minima a unui proiect pentru care se acorda finantare este de 200.000 euro, iar cea maxima de 500.000 euro.

Sunt eligibile organizatii din toate statele membre ale Uniunii Europene, din statele candidate la aderare, precum si din Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Programul urmareste punerea in aplicare prin promovarea ideilor castigatoare in domeniul educatiei pentru antreprenoriat in cadrul "Small Business Act" si a Agendei Oslo pentru educatie antreprenoriala in Europa...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea