Financiar

# targ international de mobila #taqrg de mobila

23 de firme romanesti au participat la cel mai important targ international de mobilier din lume

 Colectiile si produsele firmelor AMIK WOODEN TOYS, AMPLUSPM, BODMOB IMPEX, DESIGN FOR LIFE, ECOMATRIX, ELVILA S.A., ENTOURAGE FURNITURE, FAMOS, GELADI, intreprindere Individuala Tiberiu Marius Forestier, KA&MA TRADING cu brandul Best Sleep, LAITZA NORD, LEMN PROD EX COM cu brandul XO Interiors, LOGHINMOB, MOBEX&COMPANY, MOBILADALIN, MONTANA CAMPENI, PURE HOME COLLECTIONS, REBRAS PRODIMPEX, SARMEXIN, SAVINI DUE, SESSIO EU si WOODGRAD au putut fi vizionate de catre persoane din toata lumea in cadrul "imm cologne". In perioada 13 – 19 ianuarie 2020 in Germania, la Koln, brand-uri romanesti au propus colectii variate, care s-au remarcat atat prin stilul clasic, cat si pe linia moderna, solicitata de piata, tapitate sau din lemn masiv, in special din stejar si rasinoase. Produsele au fost expuse in cadrul pavilionului national Romanian furniture – Style, Comfort, Durability.

Cu finisaje deosebite, pe diverse culori si modele, produsele firmelor romanesti au fost destinate camerelor de zi, dormitoarelor si camerelor de baie si au constat in canapele, fotolii, mese, scaune, banci, vitrine, diverse accesorii, saltele de pat, piese de design si jucarii.

Firmele romanesti si-au prezentat noutatile in hala 5.1, pe o suprafata totala de 1.401,00 mp, din care 976,04 mp au fost cu finantare de la bugetul statului, iar restul de 424,97 mp, cu finantare proprie. Targul international "imm cologne 2020" a fost aprobat in cadrul programului de promovare a exporturilor pentru anul 2020. In plus, anul acesta, Romania a avut trei brand-uri care au expus si in pavilioane specializate - hala 10.1 - Home Scenes, respectiv hala 9 – Home Sleep, destinate saltelelor si produselor pentru dormit.

Participarea anuala a Romaniei la acest eveniment are efecte benefice asupra exporturilor de mobila in Germania. De remarcat este ca Germania se afla pe primul loc in exporturile de mobila ale Romaniei si inregistreaza cresteri semnificative in fiecare an. Valoarea exportului a ajuns in anul 2018 la peste 417 mil. de Euro, cu 3,6% mai mult decat in anul 2017. Pentru anul 2020, se preconizeaza o crestere de peste 3% fata de 2019.

Participarea Romaniei la "imm cologne" a fost organizata de catre Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea