Oscar

#justin timberlake #pop #cantaret #oscar 2009 #prezentator

Justin Timberlake - la Oscar 2009?

Justin Timberlake, starul muzicii pop, devenit actor, ar putea prezenta ceremonia de decernare a premiilor Oscar in 2009, potrivit site-ului hollywood.com.

Organizatorii premiilor Oscar au fost impresionati de prestatia lui Timberlake in postura de gazda a premiilor ESPY de luna trecuta si s-au gandit imediat sa-i propuna cantaretului si prezentarea urmatoarei editii a premiilor Academiei Americane de Film. Astfel, Justin ar intra in galeria selecta a prezentatorilor de Oscar din care fac parte celebritati precum, Whoopi Goldberg, Billy Crystal, Chris Rock sau Jon Stewart.

"Justin este mai mult decat un cantaret, canta, danseaza si a transformat prestatia de la premiile ESPY intr-un show pe care orice comediant l-ar invidia. Asa ca ne-am pus intrebarea: Cum il putem face sa prezinte Oscarurile din 2009?", a declarat o sursa din cadrul Academiei Americane pentru revista National Enquirer .

"Justin poate face orice si stie cum sa lucreze cu o audienta formata numai din staruri", a mai spus aceeasi sursa. Asadar, in curand, Justin Timberlake isi va putea trece in CV si prezentarea celor mai importante premii din industria filmului. Pana la Oscaruri insa, il puteti vedea pe Justin pe marile ecrane in comedia The Love Guru, alaturi de Mike Myers si Jessica Alba.

Trailer The Love Guru


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele