Cele mai citite despre farragut north

Restaurante de lux pentru o nunta de vis

Saloane elegante, somptuoase, cu aer medieval sau ultra modern, locatiile pentru o nunta perfecta fac ca orice femeie sa viseze frumos la ziua in care va imbraca rochia alba de printesa.

Dortmund, de la otel la altare de lemn, parcuri verzi si multa bere

Dortmund este unul dintre cele mai mari orase din zona Ruhr.

Lista centrelor de colectare si valorificare a deseurilor industriale reciclabile

Tu unde arunci tamplaria veche, geamurile si fierul? Probabil ca iti este foarte greu sa gasesti un loc in care sa depozitezi sau sa arunci deseurile in urma unei renovari.  SectorNume firma Adresa 1SC CAMI COMEXIM SRLSr.

Cele mai noi despre farragut north

Peste 14.000 de locuinte, oferite de 50 de ansambluri si agentii, vor fi prezentate in acest weekend la targul Imobiliarium

Imobiliarium, cel mai amplu eveniment digitalizat dedicat pietei rezidentiale, insumeaza, la editia din acest weekend, peste 14.000 de locuinte, oferite de 50 de ansambluri si agentii atent selectate. Expozitia prezinta vizitatorilor discounturi cuprinse intre 1.000 si 15.000 de euro, oferite doar in cadrul evenimentului.

Cum sa imbinam eficient stilul sportiv cu cel elegant?

Primavara este momentul perfect pentru a va juca cu stilurile, a incerca sa le amestecati, a experimenta cu accesorii sau fasoane noi. Vremea frumoasa si viata emergenta inspira optimism, ceea ce se traduce prin imbracarea hainelor mai extravagante, adesea in combinatii neobisnuite. Deseori femeile incearca sa combine stilul elegant cu accesoriile sport sau invers. Poate o astfel de combinatie sa arate bine la modul general? Pot pantofii sport sa completeze o rochie? Sau poate sa ne punem balerini eleganti in picioare iar imbracamintea sa o completam cu un tricou al uneia dintre companiile de sport? Trebuie sa petrecem ore intregi in pantofi cu tocuri incomode in timp ce purtam haine elegante la serviciu? Primavara este momentul amestecului stilurilor

10 filme de Paste pentru toti membrii familiei, de la mic la mare

Filmele cu tematica de Paste sunt cele mai cautate in aceasta perioada a anului. Si este si normal din vreme ce mai sunt doar cateva zile pana la venirea Pastelui.