Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Familie & Relatii

#Elena Ciungu # Arthur Murray #cursuri dans #expert acasa.ro

Expertul Acasa.ro, Elena Ciungu

Expertul Acasa.ro, Elena Ciungu

Dupa 4 ani petrecuti in departamentele de marketing si achizitie ale unei mari retele de retail, am acceptat provocarea de a porni pe piata din Romania fenomenul Arthur Murray.

Odata cu aceasta provocare, am descoperit puterea dansului pentru relaxare. Dansand de placere, dansurile de societate au devenit parte din programul zilnic.

Imi plac foarte mult Bolero si Tango Argentinian, dar si rumba, cha-cha, foxtrot si stilurile de dans alerte precum Swing.
La studioul Arthur Murray se pot invata toate stilurile de dans – de la Vals, Tango, Foxtrot, Hustle, pana la Salsa, Bachata, Cha Cha sau Merengue etc.

Datorita responsabilitatilor mele in sistemul Arthur Murray, pastrez legatura cu fiecare persoana care urmeaza cursuri de dans in studioul din Bucuresti, precum si cu reprezentantii Arthur Murray International. Astfel, raman in permanenta conectata la lumea dansului, fiind la curent cu noile tendinte, preferinte si inovatiile eficiente in ceea ce priveste modul de predare a dansului.

Articole scrise de Elena Ciungu

  •  
  •  
Elena Ciungu