Familie & Relatii

#educatie copii #expert acasa.ro # Ciprian Homm

Expertul Acasa.ro, Ciprian Homm, profesor si jurnalist

Expertul Acasa.ro, Ciprian Homm, profesor si jurnalist

La baza sunt profesor de chimie si lucrez ca jurnalist in televiziune din 1993. Din 2007 am inceput cautarile pentru a intelege cum functioneaza mintea, care-i motivatia unui om pentru a se autorealiza, iar acum pot sa le arat celor din jur mecanismul prin care se poate instala o convingere noua.


Am studiat NLP, Analiza Tranzactionala, tehnici de persuasiune, LAB Profiles, EFT, Metoda Silva, si unele pe care nici nu le mai tin minte, dar toate m-au indreptat spre a intelege ca viata e doar AICI si ACUM.

Nu sunt decat un indicator catalizator al energiilor si inspiratiei care zac in oameni si asteapta sa se manifeste. Ca freelancer in productii video din 2011 am facut parte din echipele a 4 filme. De ce precizez asta? Fiindca in echipele de filmare sunt implicati de la 50 la 150 de oameni, pe care nu-i poti cunoaste in cateva ore cat interactionezi cu ei.

Experienta m-a ajutat sa-mi dau seama ca educatia primita in clasele mici are efect major cand relationezi cu oamenii ca adult. Nu mi-a placut scoala, dar am iubit cativa profesori memorabili. Acum, cand fiul meu trece prin aceleasi provocari, imi amintesc suferintele acelor timpuri. L-am ajutat sa le evite, dar doar partial, fiindca sistemul educational nu a evoluat la fel de mult. Vreau ca profesorii sa mearga stresati la scoala fiindca nu stiu sa raspunda intrebarilor copiilor curiosi.

Date de contact:
Ciprian Homm
E-mail: ciprian.homm@winschool.ro
Tel.: 0733.83.53.03; 0754.67.72.84
Web: winschool.ro

Articole scrise de Ciprian Homm

  •  
  •  
Ciprian Homm